Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Kiezen van d President heeft geen enkele zin!

Discussie gestart

Skydriver

Wat een 12 jarige prepuber uitkraamt word door Ryndanangnysen serieus genomen?? Ik ga hier niet eens woorden aan vuil maken, en sluit me wederom bij Dhr. Groeneveld aan!
#16 - 26-02-2015, 18:00 uur
The USA....What else?

Johan

Vriendelijke verzoek discussies niet op de man te spelen!
#17 - 26-02-2015, 19:37 uur

Skydriver

Laat ik het dan herformuleren; Wat een 12 jarige prepuber uitkraamt word door een bepaald forumlid serieus genomen?? Ik ga hier niet eens woorden aan vuil maken, en sluit me wederom bij Dhr. Groeneveld aan!
#18 - 26-02-2015, 23:24 uur
The USA....What else?

Pieter79

Dat kan je ook niet. Want het is eeen FEIT dat de meeste presidenten familie van elkaar zijn!
Je kan het allemaal opzoeken.

Als het een feit is, kun je mij een referentie naar een bron geven? Je lijkt me nogal een fantast met al die stellingen waarmee je komt aanzetten.

Ik heb je er duidelijk een gegeven maar die wens je te negeren.
Ik bedoel de  BurkeísPeerage,

Waarom de behoefte me een fantast te noemen?

Dat je me om zaken vraagt prima, maar waarom meteen op de man spelen? Bevalt iets je niet?

Je hebt het over presidenten die in 500 jaar of misschien langer ooit een familie relatie hadden, waar nu nog maar 0.00001% van over is. Met andere woorden; als je maar ver genoeg terug gaat in de tijd dan is er grote kans op een verre familie relatie. Kijk maar eens hoeveel mensen er op de aardbol waren 1000 jaar terug om maar eens wat te noemen: http://en.wikipedia.org/wiki/World_population#mediaviewer/File:Population_curve.svg

Buiten dat zijn niet alleen presidenten verre familie, maar de rest van de Amerikanen ook. Je stelling dat "ze zijn allemaal bloedverwanten" is dus erg vaag, en doet er niet toe. Kijk eerst maar eens naar het Nederlandse koningshuis als "bloedverwanten" je niet bevallen, en kom dan pas het systeem hier bashen.

Complotters zijn in mijn ogen fantasten die het niet gemaakt hebben in het leven, of nooit zullen maken, en een tikkeltje paranoia. Het hele internet staat vol met die garbage, en de verbanden die ze leggen tussen oorzaak en gevolg zijn om van te huilen. Jammer om deze rotzooi op dit forum te moeten lezen.
#19 - 27-02-2015, 01:32 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***9 Patents Granted*** (Update Oct-2023)

B-man

Tsja, als je liever afgaat op wat een twaalf jaar oud meisje bij elkaar snuffelt via het internet, dan op wat serieuze mensen beweren, dan is er met jou geen discussie te voeren. Wat ik hierna dan ook niet meer doe.

Het ga je goed.

Sluit ik me bij aan. Ik respecteer zijn recht om te geloven wat hij wil maar verdere discussie heeft geen zijn. Dat is hetzelfde als de paus vragen om moslim te worden of creationists te overtuigen van de evolutie. Iedereen hangt zijn of haar geloof/overtuigingen aan en dat is prima maar discussie heeft geen zin, je zult de andere kant nooit kunnen overtuigen en je komt in een loop terecht. Het is ook geen debat waarbij ik andere mensen op dit forum zou moeten overtuigen. Ik ken alle complottheorieŽn inmiddels wel, veel mensen zijn het niet eens met welk bankstelsel dan ook en ik hoef dat niet allemaal weer op dit forum te lezen.

Hij is vrij om te plaatsen wat hij wil als het binnen de forumregels is maar ik heb geen behoefte om nog verder te reageren.
#20 - 27-02-2015, 09:05 uur
« Laatst bewerkt op: 27-02-2015, 09:07 uur door B-man »
"There is nothing wrong with America that cannot be cured by what is right with America"

NYC in 4 dagen! : http://www.verenigdestaten.info/new-york-city-in-een-weekend-4-dagen/

bgroeneveld

Kan het niet laten, dus nog 1 keer: als je de bijbel gelooft zijn we allemaal met elkaar verwand, we zouden immers allemaal afstammen van Adam en Eva.
#21 - 27-02-2015, 16:52 uur

jhbechthum

Kan het niet laten, dus nog 1 keer: als je de bijbel gelooft zijn we allemaal met elkaar verwand, we zouden immers allemaal afstammen van Adam en Eva.

Zo ver hoef je niet eens terug te gaan. Alleen Noach met vrouw en kinderen heeft de zondvloed overleefd.
Dus daar zijn we allemaal afstammelingen van, als je in de bijbel geloofd.

Johan.
#22 - 27-02-2015, 20:36 uur
« Laatst bewerkt op: 27-02-2015, 21:02 uur door jhbechthum »
Bezocht: AL-AR-CO-FL-GA-HI-ID-MI-MS-NC-NE-NY-PA-SD-TN-UT-VA-WV-WY
2019: UT-AZ-NV-CA-GA-AL

Old Faithful

Kan het niet laten, dus nog 1 keer: als je de bijbel gelooft zijn we allemaal met elkaar verwand, we zouden immers allemaal afstammen van Adam en Eva.
Dan zou het bij Kain en Abel toch hebben moeten stokken.  ;)
#23 - 28-02-2015, 00:08 uur
Groet,

Old Faithful

bgroeneveld

De bijbel is vol mirakels.
#24 - 28-02-2015, 00:20 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15