Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Mee maken van verkiezingen .

Discussie gestart

meistershof

Als we 3 november aan komen in Florida zou je nog wat mee kunnen maken van de verkiezingen?
Wat zijn nog goede tips.
Groeten wim.
#1 - 13-10-2008, 22:08 uur

Bakvet

Nou, je boft maar! De laatste dag nog live mogen meemaken voor Sarah Palin voor eeuwig in vergetelheid geraakt.  :afro:
#2 - 13-10-2008, 22:41 uur

B-man

Als we 3 november aan komen in Florida zou je nog wat mee kunnen maken van de verkiezingen?
Wat zijn nog goede tips.
Groeten wim.

Dan ga je er zeker wat van meemaken. Probeer even uit te zoeken waar "jouw" kandidaat zijn aanhangers samen komen om het nieuws te volgen, daar zal het tot in de late uurtjes druk en hectisch zijn.
#3 - 14-10-2008, 11:14 uur
"There is nothing wrong with America that cannot be cured by what is right with America"

NYC in 4 dagen! : http://www.verenigdestaten.info/new-york-city-in-een-weekend-4-dagen/

bgroeneveld

Koop meteen een plaatselijke krant als je aan bent gekomen. En ga ook even de websites van de verschillende kandidaten langs.

Er zullen ongetwijfeld plaatsen zijn waar Republikeinen en Democraten samen naar de verkiezingsuitslag gaan kijken. Vergeet vooral de kantoren van de plaatselijke kandidaten niet, dat is vaak veel leuker. En stel je voor als een "foreign observer", die veel over de verkiezingen gehoord heeft en het allemaal wel eens van dichtbij wil zien.

Volgens mij kun je met diezelfde babbel ook best even binnenlopen in een plaatselijk stembureau. Zeg dan wel meteen tegen de mensen die de 'poll site' runnen wat je komt doen, dat kan problemen voorkomen. En als ze bij een stembureau zeggen dat dat niet mag, zeg dan 'dank u' en loop door naar de volgende, waar het mogelijk wel mag, hangt sterk af van wie een bepaald kiesbureau beheert.

Veel plezier.
#4 - 16-10-2008, 17:56 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15