Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerikaanse politiek/overheid/samenleving => Amerikaanse Politiek / Overheid / Presidenten => Topic gestart door: bgroeneveld op 28-09-2006, 19:37 uur

Titel: Republikeinen in St. Paul
Bericht door: bgroeneveld op 28-09-2006, 19:37 uur
De Republikeinse conventie komt in 2008 naar St. Paul. Dat wordt leuk, weet de hele wereld tenminste eindelijk waar St. Paul ligt (in Minnesota, in het midden, helemaal in het noorden, in de buurt van het begin van de Mississippi).

Ik heb voor een plaatselijk radiostation een verhaaltje gemaakt over de officiele aankondiging, woensdag 27 september.

Is hier http://www.tcdailyplanet.net/gallery/audio te beluisteren.

't Zal druk worden. (En onze logeerkamer is al vergeven, sorry)

Titel: Re: Republikeinen in St. Paul
Bericht door: Amsterican op 28-09-2006, 20:01 uur
Hey Benno!

Gefeliciteerd, dat gaat super interessant worden, de GOP in St. Paul!!!  Is Minnesota wat rechtser geworden of is dit meer een doel om de omringende staten naar de GOP te krijgen?  (WI, IL)
Titel: Re: Republikeinen in St. Paul
Bericht door: bgroeneveld op 28-09-2006, 22:19 uur
De Republikeinen willen zich wat meer op het Middenwesten richten en hopen inderdaad dat vier dagen van uitgebreide berichten hen zullen helpen.

Voor plaatselijke journalisten zal het helemaal een feest worden, ik neem aan dat president Bush een aantal 'exclusieve' interviews zal geven (ik denk niet dat ik in die rij zal gaan staan) evenals andere 'sterren' in het GOP firmament.

De plaatselijke bevolking zal waarschijnlijk meer het idee volgen van wat een Democraat hier zei: (Amerikaans) geld is groen, ongeacht wie het uitgeeft.