Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Website George Bush tijdelijk plat

Discussie gestart

Frank S

Website George Bush tijdelijk plat

Uitgegeven: 27 oktober 2004 07:55
Laatst gewijzigd: 27 oktober 2004 08:44


WASHINGTON - De officiŽle website van George Bush ligt sinds dinsdagavond plat. Campagnemedewerkers denken dat de site is gekraakt door hackers.

De site (www.georgewbush.com) is ingesteld voor de verkiezingen.

Andere bronnen denken dat de site alleen niet te bereiken voor mensen buiten de Verenigde Staten.

Uit een onderzoek van Netcraft is gebleken dat de website van George W. Bush vanuit Londen, Amsterdam en Sydney niet te bereiken was, terwijl het surfen via vier plaatsen in de VS geen problemen opleverde. Het lijkt er dus op dat Bush even geen buitenlandse bezoekers op zijn site wil hebben.
#1 - 27-10-2004, 10:27 uur
Iedereen heeft recht op mijn mening.

Chiefram

En tegen dat laatste is wat te doen, namelijk inloggen via:
http://www.the-cloak.com/login.html

Door een geringe vergoeding te betalen, ben je niet alleen anoniem, maar log je ook nog eens in via een Amerikaanse provider. Het is niet te zien dat je uit (bijvoorbeeld) Nederland komt.

Heb hier zelf er goede ervaringen mee, omdat ik ineens aan gratis software enzo kon komen die alleen voor Amerikaanse inwoners beschikbaar was gesteld.  ;) :D
#2 - 27-10-2004, 12:07 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15