Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

2 NYPD police officers 'assassinated'; shooter dead!

Discussie gestart

MiamiHeat


Skydriver

Schandalig! Het toont maar weer eens aan dat de politie daar zich geen "slapte"(zoals hier) kan permitteren!!
#2 - 21-12-2014, 12:10 uur
The USA....What else?

Pieter79

En ondanks de zeer strikte (lees 'verboden') wapenwet in het NYC district blijkt maar weer dat criminelen zich nergens iets van aantrekken. Hij had enkele uren daarvoor ook al zijn ex neergeschoten.
Ze zouden ook gewone inwoners van NYC de mogelijkheid moeten geven om een vuurwapen op zak te mogen dragen. Iemand die ooit is opgenomen met een psychologische aandoening hoeft van mij dit recht niet te hebben, evenals mensen die ooit veroordeeld zijn voor drugs en violent crime. Ik heb niet de illusie dat die dan niet meer aan een wapen komen, maar op zijn minst kunnen normale burgers dit dan ook.

Gr. Pieter
#3 - 21-12-2014, 18:18 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***9 Patents Granted*** (Update Oct-2023)

B-man

Helaas lopen er veel gestoorde en heel zieke personen rond! En vaak krijg je dan ook nog copycats die hetzelfde gaan doen. Tja er zal wel weer even over de wapenwet begonnen worden maar die zal nooit echt aangepast worden. We kunnen alleen maar afwachten op de volgende tragedie...
#4 - 22-12-2014, 01:09 uur
"There is nothing wrong with America that cannot be cured by what is right with America"

NYC in 4 dagen! : http://www.verenigdestaten.info/new-york-city-in-een-weekend-4-dagen/

bgroeneveld

Die wapenwet in New York heeft natuurlijk veel minder kracht als je elders erg makkelijk een wapen kan kopen en dan door kuntrijden naar New York. Alleen een algemene, in het hele land geldende wet kan daar iets aan doen.

Overigens: het verkopen van een wapen aan iemand met een misdadige/geestelijk gestoorde problemen is in theorie al in het hele land verboden. Maar "dankzij" de National Rifle Association zitten er grote gaten in die wet en de uitvoering ervan.

En al die onzin over meer mensen bewapenen, is natuurlijk precies dat: onzin. De slachtoffers van deze laffe aanval (opmerkelijk: een agent met een Chinese achtergrond en een agent met een familie uit Puerto Rico) waren getraind in het gebruiken van een wapen, hadden ieder een vuurwapen op hun heup en hebben niet eens de kans gekregen om die wapens te trekken. Wat zou een bewapende burger dan nog kunnen doen? Behalve dan het bloedbad vergroten door in het wilde weg te gaan schieten? ("Gelukkig" heeft de moordenaar zelfmoord gepleegd, zodat er niet meer slachtoffers zijn gevallen.
#5 - 22-12-2014, 16:24 uur
« Laatst bewerkt op: 22-12-2014, 18:02 uur door bgroeneveld »

jhbechthum

"Gelukkig" heeft de moordenaar zelfmoord gepleegd, zodat er niet meer slachtoffers zijn gevallen.

In dergelijke gevallen (niet alleen nu) vraag ik me af: waarom doet'i het niet in omgekeerde volgorde....

Johan.
#6 - 22-12-2014, 19:47 uur
Bezocht: AL-AR-CO-FL-GA-HI-ID-MI-MS-NC-NE-NY-PA-SD-TN-UT-VA-WV-WY
2019: UT-AZ-NV-CA-GA-AL

Hakru

Gekken zuller er altijd blijven bestaan. Ik denk niet dat we hier preventief tegen kunnen werken.
#7 - 22-12-2014, 20:50 uur

Johan

Alleen een lafbek, geestelijk zieke of een combinatie van beiden doet zoiets!
En dat hij zichzelf daarna van he leven beroofd is jammer, the easy way out in zijn geval.

Trieste werkelijkheid.

#8 - 23-12-2014, 03:27 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15