Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerikaanse politiek/overheid/samenleving => Amerikaanse samenleving => Topic gestart door: peter van santbrin op 14-07-2005, 14:11 uur

Titel: american football; in nederland te ontvangen ??
Bericht door: peter van santbrin op 14-07-2005, 14:11 uur
weet iemand of het mogelijk is om in nederland american football wedstrijden (college of nfl) op tv (of via internet) te zien ?
ik hoop dat canal+ iets met deze sport gaat doen (nu ze geld over hebben wegens het mislopen van de live voetbalrechten), maar ik heb daar nog niets over gehoord...
Titel: Re:american football; in nederland te ontvangen ??
Bericht door: Ebelix op 14-07-2005, 15:01 uur
Kijk eens op www.nfl.com of je daar iets kan vinden over uitzendingen via internet. Op TV wordt er in Nederland niets uitgezonden. Misschien dat een van de duitse sportzenders er aandacht aan besteed maar dat moet je ook op hun websites kijken.
Titel: Re:american football; in nederland te ontvangen ??
Bericht door: Bakvet op 15-07-2005, 01:12 uur
De Duitse satelliet betaal TV zender Premiere zond de afgelopen twee jaar op een van hun sportkanalen elke zondagavond om zeven uur een NFL wedstrijd uit, die gratis was te ontvangen. Of ze dat komend  jaar weer doen weet ik niet.

Je hebt er een digitale satellietontvanger en schotel voor nodig, het plaatsen van zo'n schoteltje kan problemen opleveren, voor de kosten hoef je het tegenwoordig niet meer te laten.

Uiteindelijk denk ik dat je over ongeveer drie jaar wel alle wedstrijden live via internet kan bekijken, maar eerst moeten de "rechten" natuurlijk nog geregeld worden, want het is uiteindelijk wel de bedoeling om flink uit jouw beurs mee te eten.

Het schijnt dat populaire Amerikaanse TV-series momenteel via die file-sharing networks via internet semi-legaal te downloaden zijn. Het zou me niet verbazen als je op die manier ook al sportwedstrijden kan downloaden. Is er iemand die dat eens wil uitzoeken?