Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Microsoft schikt opnieuw met consumenten

Discussie gestart

Ronald Verhoog

WASHINGTON - De Amerikaanse softwareproducent Microsoft is in nog eens zes Amerikaanse staten schikkingen overeengekomen met consumenten die menen te hoge prijzen te hebben betaald voor Microsoft-software. De schikkingen hebben een waarde van circa 200 miljoen dollar in de vorm van verkoop van computerapparatuur aan scholen tegen gereduceerde tarieven, aldus Microsoft dinsdag.

Het concern moet zich nu nog in vijf andere staten verweren tegen opstandige consumenten. Die zijn naar de rechter gestapt omdat is gebleken dat Microsoft er in het verleden monopolistische praktijken op nahield. De grootste schikking tot dusver, in januari in CaliforniŽ, kostte het concern 1,1 miljard dollar.
  :P
#1 - 28-10-2003, 21:22 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15