Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Bejaarde rijdt in op drukke markt in VS

Discussie gestart

Ronald Verhoog

SANTA MONICA/LOS ANGELES - In een chique wijk van Santa Monica, vlakbij Los Angeles, heeft woensdag (plaatselijke tijd) een bejaarde de controle over zijn auto verloren en reed in op een drukke markt. Daarbij zijn acht mensen gedood. Ruim veertig anderen raakten gewond, aldus de Californische brandweer.

De noodlottige bestuurder, Russell Weller, is 86 jaar oud. Hij mocht het politiebureau weer verlaten nadat tests op alcohol en drugs negatief waren uitgevallen. Volgens de politie heeft de hoogbejaarde bestuurder aangegeven dat hij mogelijk het gaspedaal heeft verwisseld met de rem.

"De lichamen vlogen alle kanten op", aldus een ooggetuige op het tv-station KCAL9 News. Onder de doden is een peuter, een meisje van twee. Negen van de gewonden verkeren in kritieke toestand, aldus de brandweer van Santa Monica.
#1 - 17-07-2003, 07:59 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15