Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Bezoeken van een wedstrijd

Discussie gestart

Bonnie

Ik ga naar Florida en wil graag een sportwedstrijd bezoeken.

Nu ben ik eens aan het neuzen, maar volgens mij heb ik niet echt veel keuze meer. Wij willen eigenlijk niet graag naar honkbal want vorig jaar zijn we naar de Yankees geweest en willen dan toch eigenlijk dit jaar een andere sport.

Ik ga de laatste week van april en de 1ste 2 weken van mei maar volgens mij zijn de seizoenen van American Football en Basketbal dan al afgelopen. Klopt dit?

En zo ja...hebben jullie nog andere leuke ideeen?

Alvast bedankt!

groeten Bonnie
#1 - 21-12-2007, 09:26 uur

MiamiHeat

Honkbal blijft leuk......wij gaan iedere keer als we in Miami zijn naar een game van de Marlins. Nu kan je zelfs een Nederlander aanmoedigen. NFL is allang afgelopen en NBA zijn ze net met de Play Offs begonnen. Gezien de stand van de Miami Heat zullen die zeker niet spelen. Waar kan je nog meer heen? Een avondje Jai Alai http://www.miami-jai-alai.com/

Hou je van snelle auto's? Welicht even de NASCAR en INDY racing sites bekijken of er races zijn op Homestead Speedway (ten zuiden van Miami) of Daytona Speedway.

Succes
#2 - 21-12-2007, 10:43 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15