Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Dreigende woorden VS als Hamas in regering komt

Discussie gestart

usaxtreme

TEL AVIV - De Verenigde Staten dreigen de hulp aan de Palestijnen te korten als de radicale Hamas in de regering komt. Dat meldde de IsraŽlische krant Haaretz zaterdag op gezag van Amerikaanse diplomaten. Washington beschouwt Hamas als een terroristische organisatie.
 

Hamas doet mee aan de Palestijnse verkiezingen op 25 januari. Washington staat achter de stembusgang om de Palestijnse democratie te vergroten, maar ziet liever niet dat Hamas daadwerkelijk in de regering komt. Volgens Haaretz zal Washington dan beknibbelen op de financiŽle steun aan de Palestijnse Autoriteit.

Volgens een opiniepeiling van de Palestijnse universiteit Bir Zeit ligt de regerende Fatah-beweging van president Abbas met 35 procent nog zeker 4 procent voor op Hamas.


Als dat maar niet gebeurd (hun in de regering) !!!† ny-angry
#1 - 14-01-2006, 17:53 uur

Chiefram

Dat hoop ik ook niet.

De hamas moet worden uitgeroeid. Mochten ze in de regering zitten, dan gelijk alle financiele middelen stopzetten. Niet dat dat zou helpen, want er is meer dan voldoende geld in dat vieze terroristenwereldje. Helaas...
#2 - 15-01-2006, 21:44 uur

usaxtreme

ja en dan is het jammer dat er hier in NL een zooitje rondloopt dat die leusen/leuzen ? roept (hamas)
#3 - 15-01-2006, 22:14 uur

B-man

ja en dan is het jammer dat er hier in NL een zooitje rondloopt dat die leusen/leuzen ? roept (hamas)

Als Hamas in de regering komt dan is het gedaan met dat kleine sprankje hoop dat er nog was op vrede of in ieder geval iets wat daar op lijkt. De Israeli's zullen dan vast en zeker ook op een "hardere lijn" stemmen en dan kunnen ze weer van begin af aan beginnen.

B-man
#4 - 16-01-2006, 16:18 uur
"There is nothing wrong with America that cannot be cured by what is right with America"

NYC in 4 dagen! : http://www.verenigdestaten.info/new-york-city-in-een-weekend-4-dagen/

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15