Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Gunman, hostage dead after high school siege

Discussie gestart

B-man

(CNN) -- An armed standoff at a high school in Bailey, Colorado, ended after three hours Wednesday with a hostage and the gunman dead.

The gunman walked into the school and took hostages in a classroom, where he later fatally shot a female student and turned the gun on himself as a SWAT team stormed inside, authorities said.

Local media and the Associated Press identified the Platte Canyon High School student as 16-year-old Emily Keyes, citing co-workers, friends and classmates. She was flown to St. Anthony Central Hospital in Denver, where she died at 4:32 p.m. (6:32 p.m. ET), said hospital spokeswoman Bev Lilly.

Initially, the gunman took six female students hostage, then released four of them one at a time, Wegener said. He fired one shot as he entered classroom 206; authorities were able to speak to him through the door.

Source: CNN.com
http://www.cnn.com/2006/US/09/27/school.shooting/index.html
#1 - 28-09-2006, 12:17 uur
"There is nothing wrong with America that cannot be cured by what is right with America"

NYC in 4 dagen! : http://www.verenigdestaten.info/new-york-city-in-een-weekend-4-dagen/

Anouk

Echt tragisch :'( Ik hoorde dit vannacht al op het werk en dan vanochtend op het ontbijt nieuws.. Gelukkig is die vent nu dood!! Maar waarom schoot hij dat meisje dood? Ik denk dat we daar nooit een antwoord op krijgen.. Zo tragisch en onnodig :'(
#2 - 28-09-2006, 16:12 uur

Bakvet

Gelukkig is die vent nu dood!! Maar waarom schoot hij dat meisje dood? Ik denk dat we daar nooit een antwoord op krijgen..
How about this:
1. Omdat hij ze niet allemaal op een rij had.
2. Omdat hij gewapend was.
3. Omdat iemand anders graag de held wilde uithangen.
#3 - 30-09-2006, 06:32 uur

Wop

Afgelopen zondag zijn Johan, Loek, Gepke & Ik in Baily geweest. Overal in het dorp hingen RIP signs (zie foto) en stoppen bij de school was verboden. Het is "apart" om er op dat moment langs te rijden.


#4 - 06-10-2006, 16:06 uur
« Laatst bewerkt op: 06-10-2006, 16:23 uur door Wop »

B-man

Afgelopen zondag zijn Johan & Ik in Baily geweest. Overal in het dorp hingen RIP signs (zie foto) en stoppen bij de school was verboden. Het is "apart" om er op dat moment langs te rijden.Tja, nu jullie het hier zo posten komt het voor ons opeens ook een stuk dichterbij!  :( Wat lopen er toch een hoop gekken rond op deze wereld, als je ook weer het motief hoort van de dader die die meisjes afgelopen week doodschoot en wat ie er waarschijnlijk mee van plan was.....al doe ik nog zo mijn best ik kan er maar niet bij dat iemand zoiets kan doen/bedenken maar dat is dan misschien ook het enige positieve wat ik eruit kan halen  :( :( :(
#5 - 06-10-2006, 16:13 uur
"There is nothing wrong with America that cannot be cured by what is right with America"

NYC in 4 dagen! : http://www.verenigdestaten.info/new-york-city-in-een-weekend-4-dagen/

Wop

We waren ook in de buurt van Columbine, hoewel dat al weer enige tijd geleden is, is het raar als je daar staat en je herinnert je de beelden. Wat die "mensen" bezielt, kan ik mij ook niet voor de geest halen.


Columbine Highschool Littleton Colorado


Columbine Memorial sign

#6 - 06-10-2006, 16:22 uur

Bakvet

Wat die mensen 'bezielt' is volgens mij dat je de Amerikaan nergens harder mee kan treffen dan door een aanslag te plegen op zijn kinderen. Dat hebben die gestoorde terroristen nog niet helmaal door maar de bovengemiddelde idioot uit Amerika zelf weet dat natuurlijk wel.
#7 - 08-10-2006, 15:30 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15