Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Ex-scholier huwt lerares na seksaffaire

Discussie gestart

Wop

Ex-scholier huwt lerares na seksaffaire

 

SEATTLE - De Amerikaan Vili Fualaau (22), die in 1996 als 12-jarige scholier een opzienbarende seksaffaire had met de destijds getrouwde lerares Mary Kay Letourneau, treedt op 16 april met de inmiddels 43-jarige vrouw in het huwelijk. Dat berichtte The Seattle Post-Intelligencer in de maandageditie.

De vrouw, moeder van vier kinderen, zat eerder een celstraf uit van 7,5 jaar wegens seks met haar toen minderjarige pupil. Ze werd formeel veroordeeld wegens kinderverkrachting.


De relatie ging door na haar vrijlating in augustus vorig jaar. De rechter had contact tussen beiden aanvankelijk verboden, maar het stel vocht dat met succes aan. Nu vinden ze het tijd om hun liefde te bezegelen in een huwelijksceremonie.

Het koppel heeft al twee kinderen, nu zes en zeven jaar oud. Letourneau was zwanger van de eerste toen ze in 1997 werd gearresteerd en uiteindelijk veroordeeld. Het tweede kind kreeg ze tijdens haar detentie. Dit kind werd verwekt toen de vrouw al na zes maanden cel op vrije voeten was gesteld wegens goed gedrag. Ze moest terstond terug de bak in. De meisjes werden verzorgd door de moeder van Fualaau.
#1 - 15-02-2005, 09:11 uur

HSmit

ja heb ik gelezen...
Nou maar hopen dat de relatie aanblijft  ;D
#2 - 15-02-2005, 19:54 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15