Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Hoe is het mogelijk?

Discussie gestart

heivalido

Hoe is het mogelijk dat een superbowlwinnaar van 2 jaar geleden de 2 daaropvolgende jaren niet meer dan een wanprestatie neerzet? Of dat een NHL team als TB Lightning uit het niets ineens de cup winnen. Dit gebeurt alleen in de USA, in alle andere delen van de wereld heb je in welke sport of competitie dan ook altijd een aantal top clubs die om de titel strijden terwijl de rest soms een seizoen mag stunten maar daarna weer niets meer presteert. Wat is de reden dat in Amerika alle teams evenveel kans maken om de titel te winnen en dat er zelden maar 1 of 2 favorieten zijn? Ligt dit alleen maar puur aan het transfer systeem waarbij de slechtste club uit vorig seizoen als eerste inkopen mag doen en de beste als laatste waardoor er meer evenwicht tussen de clubs blijft? of heeft dit meer redenen?  ??? ??? ???
#1 - 21-11-2004, 20:53 uur

pat010

Denk wel dat het transfersysteem anders zou moeten zijn.

Kijk naar het voetbal daar. Freddy Adu is (wordt) de beste voetballer ter wereld. Is eigendom van de staat en word maar ergens bij een team geplaatst. Wordt ie verkocht aan een club uit Europa, dan krijgt de club geen geld maar mag wel geld in zijn opleiding steken.

Heb het nooit gesnapt. Dat er een salarisplafond is kan ik inkomen maar als daar geld moet worden geboden voor een speler zou je ten eerste denk ik meer clubs krijgen die langer bestaan.

Dat is gelijk iets wat ik ook niet snap. Als de manager/baas de streek niet goed  of mooi vindt dan verhuist ie de club maar. Zie het hier al voor me dat mijn Feyenoord naar 020 gaat en die club komt hierheen. Moet je ineens van je rivalen gaan houden of blijven ze daar wel clubtrouw?
#2 - 22-12-2004, 23:51 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15