Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Hoe zien Amerikanen New York

Discussie gestart

Profielwerkstuk

Nieuw!
Wij doen ons Profielwerkstuk over de stad New York. Daarom willen we graag weten hoe de Amerikanen, die niet in New York wonen, denken over de stad New York. Zijn ze er trots op of juist niet? We zien uit naar uw antwoord!
#1 - 13-11-2015, 10:06 uur
« Laatst bewerkt op: 13-01-2016, 15:07 uur door Profielwerkstuk »

Skydriver

We hebben door onze reizen door de VS eigenlijk niet zo heel veel positiefs over NY gehoord van de Amerikanen zelf.. innocent
#2 - 13-11-2015, 17:17 uur
The USA....What else?

Yessica

Ik denk dat wij als Europeanen vaak meer onder de indruk zijn van de stad New York dan Amerikanen.
'Wij' vergeten nog wel eens dat er wel meer grote steden zijn in Amerika.

New Yorkers zelf hebben de naam lomp en onbeschoft te zijn, iets wat vergeleken bij Europeanen nog wel meevalt. Maar goed, dan heb je het over inwoners, niet over de stad.
#3 - 13-11-2015, 21:30 uurProfielwerkstuk

Skydiver, hoe komt dat dan?
#4 - 16-11-2015, 13:52 uur

Skydriver

Geen idee. Ik denk dat de drukte en de massaliteit van die grote stad veel Amerikanen niet echt aantrekt. Ook word het gedrag van de inwoners van NY vaak bespot. (Grumpy, rude, enz)
#5 - 16-11-2015, 16:52 uur
The USA....What else?

melvin

Leuk onderwerp voor je PWS!

Ik heb zelf ook altijd het idee gehad dat voor de gemiddelde Amerikaan NY niet zo speciaal is als de gemiddelde Europeaan dit vindt. Ik ben het eens met Yessica en denk dat dit vooral komt omdat er zoveel van zo'n grote steden in de US liggen. Veel Amerikanen is New York ook te vooruitstrevend denk ik. De politieke gedachte van New York ligt zeker ver voor de gemiddelde Amerikaanse gedachte! Zelf doe ik momenteel een stage van enkele maanden in NYC op Wall street. Wall street wordt volgens mij al helemaal niet als heel positief door de meeste Amerikanen opgevat, dat zeggen ze bij mij op het kantoor zelfs nog. Veel Amerikanen hebben het idee dat de meeste mensen op Wall Street enkel iedereen aandelen willen aansmeren voor hun eigen commissies.

Ook hoor ik vaak dat de meeste Amerikanen de New Yorkers wat onbeschoft vinden, kan ik me ook wel voorstellen, ze kunnen hier behoorlijk schelden ;)!
Misschien ben ik ook bevooroordeeld omdat ik natuurlijk de laatste tijd veel met New Yorkers praat en niet met andere Amerikanen, bij mij op kantoor wordt de stad meestal omschreven met 'rough and rude'.

De New Yorkers zelf vinden het volgens mij niet altijd geweldig Amerikaan te zijn. De meeste waarmee ik heb gesproken zijn erg vooruitstrevend en zouden graag naar een land als Nederland verhuizen. Dit zeggen ze vooral omdat ze het politieke stelsel en beslissingen niet bevalt of veel te langzaam gaat. Zo vinden ze dat er meer health care moet komen en kom in New York al helemaal niet aanzetten met Donald Trump als eventuele president.

Maar om dit allemaal zeker te weten zou je denk ik direct met de Amerikaan zelf moeten spreken, aangezien dit enkel gedachten van mensen zijn die wij ook maar horen. Zoek eens een Amerikaans forum en stel daar je vraag.

veel succes verder met je PWS!
#6 - 16-11-2015, 21:44 uur
2005: Florida,   2008: west,   2010: mid-west,   2012: north-east --> www.melvinchani.reismee.nl,   2014: mid-west --> www.roufs.reislogger.nl
2015/2016 Internship Wallstreet, NY --> www.brightlightsbigcityny.wordpress.com & www.verenigdestaten.info/stage-in-new-york/

Pieter79

Een heleboel Amerikanen zouden het niet erg vinden als California en New York (city en het verstedelijkt gebied er om heen) niet meer bij Amerika zou horen (eigenlijk de hele West en East Coast). Ik kan me er wel in vinden, zeker als ik op de politieke kaart van de USA kijk...

Gr. Pieter
#7 - 18-11-2015, 00:33 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***9 Patents Granted*** (Update Oct-2023)

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15