Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Drugs is gevaarlijker dan je denkt...

Discussie gestart

Dusza

Drugs is gevaarlijker dan je denkt! Lees het onderstaande krantenbericht maar.
Op zich was het misschien geen slecht idee geweest: waren we onmiddellijk van een hoop verslaafden vanaf!  ;DEn de rest was misschien bang genoeg geworden om niet met drugs te beginnen.


Osama Bin Laden, terroristenleider en hoofd van de organisatie Al-Qaeda, heeft een jaar na de aanslagen van 9/11 geprobeerd een zeer grote hoeveelheid coca´ne te vermengen met gif en het goedje vervolgens op de Amerikaanse markt aan te bieden. Op die manier hoopte hij nog eens duizenden slachtoffers te maken. Het nieuws staat te lezen in de NYpost.

Het plan van Bin Laden viel echter in het water toen de Columbiaanse drugsbaronnen het voorstel niet zagen zitten omdat het slecht was voor hun business.
Amerikaanse inlichtingendiensten werden eerder dit jaar getipt over de mislukte 'aanslag'. Volgens verschillende bronnen zou Osama zelfs een persoonlijke ontmoeting gehad hebben met enkele vertegenwoordigers van de drugkartels. Naar verluidt zou hij miljoenen dollars willen betalen hebben voor enkele tonnen coca´ne.

Met de actie wou Al-Qaeda nog meer slachtoffers maken dan op 9/11. Maar de drugsbaronnen begrepen al snel dat dergelijke vergiftiging ook hun eigen afzetmarkt zou raken.

 kum (NYpost)27/07/2005
#1 - 27-07-2005, 10:32 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15