Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

James Brown is dood

Discussie gestart

ned in MO

ATLANTA -        James Brown, the dynamic, pompadoured "Godfather of Soul," whose revolutionary rhythms, rough voice and flashing footwork influenced generations of musicians from rock to rap, died early Christmas morning. He was 73.


Een aparte vent met mooie muziek. Ik hield er wel van
May he rest in Piece

#1 - 25-12-2006, 19:42 uur
Kopen in Amerika? Ga naar onze vernieuwde website!!
Geen lidmaatschapskosten meer maar nog wel die geweldige korting en service!!
www.weship-it.com en binnenkort! www.uship-it.com

MiamiHeat

Moest meteen denken aan de makers van het nummer "James Brown is Dead", L.A.Style. 15 jaar na dato is James Brown nu echt Dead.

L.A. Style is een voormalige Nederlandse houseband, die begin jaren '90 van de 20e eeuw een grote hit scoorde met het nummer "James Brown Is Dead". Dit nummer haalde in Nederland de nummer 1 positie en is daarmee de hardste nummer 1-hit in Nederland (qua muziekstijl). Het bereikte zelfs de hitparades van de Verenigde Staten. Dit was voor het eerst dat een rave-nummer de Amerikaanse hitparade haalde. Een unicum.

L.A. Style was een project van de dj Wessel van Diepen, die later onder de pseudoniemen Nakatomi en de Vengaboys nog meer grote hits scoren zou.

Het zou mij werkelijk niets verbazen als dit nummer weer een tweede jeugd gaat krijgen..............

#2 - 26-12-2006, 15:25 uur

Verelle

Gisteren werd een groot gedeelte van de "Remembrance" ceremony op CNN uitgezonden, best wel indrukwekkend hoe de artiesten op het podium stonden te spelen en dat ze direct voor de open kist van James Brown stonden, als of ze alleen voor hem aan het optreden waren. Er werden een paar grappige annekdoten verteld. De sfeer was zeer informeel en had meer van weg van een feestje dan van een begrafenis.
#3 - 31-12-2006, 13:34 uur
In april terug naar Amerika

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15