Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Kinderen omgekomen in snikhete auto

Discussie gestart

Wop

Kinderen omgekomen in snikhete auto

Uitgegeven: 9 juli 2003 16:40

LOS ANGELES - In de Amerikaanse staat Californië zijn twee kleine kinderen in een gloeiend hete auto om het leven gekomen. Dat hebben Amerikaanse media woensdag gemeld. De pleegmoeder was 'vergeten' dat de jongetjes van drie en vijf jaar in de auto zaten en was gaan werken.

Toen de vrouw vijf uur later terugkwam, was de oudste jongen overleden. Zijn broertje stierf korte tijd later in het ziekenhuis.

Volgens de politie had de oudste zich nog wel uit zijn kinderzitje weten te bevrijden, maar was het hem niet gelukt de kindersloten van de portieren van de terreinwagen open te maken. Het was toen buiten 38 graden Celsius, maar in de auto veel warmer.

De pleegmoeder leidt een kinderdagverblijf in Lancaster. Tegen haar is een onderzoek ingesteld.
#1 - 11-07-2003, 10:15 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15