Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

L.A. bant fastfoodzaken uit achterstandswijk

Discussie gestart

Wop

L.A. bant fastfoodzaken uit achterstandswijk

Los Angeles heeft een nieuw wapen in de strijd tegen overgewicht. In een arme wijk in het zuiden van de Amerikaanse stad mogen zich het komende jaar geen nieuwe fastfoodrestaurants vestigen. Het zou voor het eerst zijn dat fastfoodketens hun deuren niet mogen openen op basis van gezondheidsredenen. Het verbod geldt voor een gebied waar een half miljoen mensen woont, vooral latino's en Afro-Amerikanen. In de wijk zijn meer zieken als gevolg van overgewicht dan elders in de Californische metropool. Het stadsbestuur hoopt dat het verbod winkels met vers voedsel, restaurants en supermarkten populairder maakt. Nu serveert 45 procent van alle eetgelegenheden in het district uitsluitend gemaksvoedsel.
#1 - 01-08-2008, 11:34 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15