Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

London explosions

Discussie gestart

newengland

LONDON, England (CNN) -- Near simultaneous explosions have rocked London, killing several people and injuring dozens in what UK Prime Minister Tony Blair said was an apparent terror attack coinciding with a meeting of G8 leaders in Scotland.
#1 - 07-07-2005, 13:42 uur
You have to recognize when the right place and the right time fuse and take advantage of that opportunity. There are plenty of opportunities out there. You can't sit back and wait.

Mrjn

Ik zit al sinds vanochtend aan de tv gekluisterd. Eerst waren er nog berichten dat het ging om 1 ontploffing door een plotselinge voltage-boost in de underground. En ineens werden alle BBC-programma's onderbroken dat het om 5 stations ging en dat er ook een bus ontploft was. Verschrikkelijk!
Aan de ene kant, je kon er op wachten. Maar dan nog. Wie doet zoiets? En waarom?
#2 - 07-07-2005, 14:31 uur

Mrjn

Om zelf even antwoord te geven, het is waarschijnlijk Al Qaeda. Ik bedoelde met mijn wie-vraag eigenlijk meer, wat voor mens ben je dan?
#3 - 07-07-2005, 14:33 uur

persianBrit

dit is de 11 september van London.
ongelovelijk dit...
een tijdje terug hadden we het hier nog over 11 septemer in de topic "waar waren jullie op 11 september" .

en nu, nog geen 4 jaar na de aanslag krijgt london te maken met  islamistisch uitsschot met extreme ideeen.
het komt ook nog eens uiterst ongelegen omdat mr Blair de G8 moest verlaten...

London upside down...mensen dood door terreur...
ik ben nog in Kings cross geweest en ik kon het me niet voorstellen wat ze allemaal lieten zien...  het is net of je een plek "by heart" kent en opeens je hele perception of it all door midden geript wordt...

 Ik blijf Bush Steunen in zijn oorlog tegen uitschot zoals dit...
#4 - 07-07-2005, 15:56 uur
« Laatst bewerkt op: 07-07-2005, 15:58 uur door persianBrit »

Norbert

Om zelf even antwoord te geven, het is waarschijnlijk Al Qaeda. Ik bedoelde met mijn wie-vraag eigenlijk meer, wat voor mens ben je dan?
Als je zulke dingen doet, zogenaamd in de naam van Allah, dan vraag ik me af of je deze terroristen nog wel mensen kunt noemen.
#5 - 07-07-2005, 19:24 uur

Mrjn

Om zelf even antwoord te geven, het is waarschijnlijk Al Qaeda. Ik bedoelde met mijn wie-vraag eigenlijk meer, wat voor mens ben je dan?
Als je zulke dingen doet, zogenaamd in de naam van Allah, dan vraag ik me af of je deze terroristen nog wel mensen kunt noemen.


Ik denk dat je ze juist mensen kunt noemen. Beesten zullen dit nooit doen. Er is maar 1 diersoort die dit doet en dat is de mens. Helaas.
#6 - 07-07-2005, 19:33 uur

Dusza

Londen is al wel wat gewoon hoor.
In 1994 maakte ik er mijn eerste bommelding mee. Toen werd het museum dat we bezochten (British Museum) geëvacueerd. Nadien zijn we ooit ook nog eens de metro uitmoeten vluchten wegens bommelding. Mijn man heeft nadien nog een 2-tal bommeldingen meegemaakt. En het meest grappige was dat hij ooit eens 'in vermonning' naar kantoor moest: er was een betoging van anders-globalisten, en hem was door het bedrijf opgedragen om niet in taxi te komen, absoluut geen maatpak te dragen of een aktentas. Dus moest hij in jeans en polo, én met een rugzak van onze zoon. Nu kan ik daar mee lachen, maar toen was ik toch gerust als hij 's avonds terug veilig op zijn flat was.
Natuurlijk vielen er geen dode bij al het bovenstaande... Dat is wel een verschil. In naam van het geloof zijn ooit al de meest vreselijke gruwelen gebeurt.  :'(
#7 - 07-07-2005, 23:14 uur

Chiefram

Ik heb het vandaag (vanmorgen) gevoeld dat er iets ging gebeuren. Niet zozeer een aanslag in London, maar op de een of andere vreemde manier liep ik de hele ochtend onbewust aan terroristische aanslagen te denken en over het snelst groeiende geloof, de islam.

Stond dan ook vreemd te kijken en vol ongeloof toen ik tussen de middag bij de bank op mijn beurt stond te wachten en op het grote televisie scherm de beelden zag van London.
#8 - 08-07-2005, 05:30 uur

visuar

Ik had een vriend van me in London die me op de hoogte bracht. Gelukkig is het met hem goed etc. Het blijft ongelooflijk in wat voor wereld we (soms) leven.... :'( :-X

Zucht
#9 - 11-07-2005, 00:08 uur
Groetjes! Rob
Geen geluk DV-2006 & 2007. Op naar DV-2008 :)

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15