Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

New York gaat voor draadloos internet

Discussie gestart

Wop

New York gaat voor draadloos internet

Uitgegeven: 23 augustus 2004 08:04

AMSTERDAM - De overheid in New York heeft een deal gesloten met zes technologie-bedrijven om de hele stad te voorzien van draadloos internet. De New Yorkers zijn echter wat terughoudend over het voorgenomen plan. "Ik heb niet eens bereik voor mijn mobiele telefoon in mijn eigen huis," aldus een man uit Brooklyn tegen de BBC.

In 1996 maakte de overheid in New York een zelfde overeenkomst, maar dan voor mobiele telefonie. "Als je denkt dat wij de beste service hebben voor het gebruik van het mobieltje, dan heb je het mis. Het bereik valt steeds weg."


Ook zijn veel New Yorkers bang voor de gevolgen van de straling. Peter Vallone Junior, een raadslid uit New York, zegt dat het allemaal wel meevalt. "De straling van een magnetron is vele malen sterker. Maar ja, een magnetron laten wij niet 24 uur per dag, 7 dagen per week aanstaan. Het is belangrijk om te onderzoeken wat de gevolgen daavan zijn."
#1 - 24-08-2004, 10:24 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15