Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Ontvoerders doden Amerikaanse gijzelaar

Discussie gestart

Ebelix

Ontvoerders doden Amerikaanse gijzelaar


DUBAI - Een aan het terreurnetwerk al Qaida gelieerde groepering heeft maandag een video op internet geplaatst waarin te zien is hoe een Amerikaanse gijzelaar door zijn ontvoerders wordt geŽxecuteerd. De geknielde en geblinddoekte man werd met een aantal schoten gedood. Zijn gezicht was niet te zien.

Het slachtoffer, vermoedelijk de aannemer Ronald Schultz, zou op 8 december zijn doodgeschoten. "Zoals wij hebben beloofd, zenden wij een videoband uit van het doden van de Amerikaanse adviseur op het ministerie van Huisvesting", stond in een verklaring van de ontvoerders bij de video.

De Amerikaan was begin december ontvoerd door een groepering die zichzelf het Islamitisch Leger in Irak noemt. De groepering liet op 8 december weten dat de ontvoerde man was gedood. Als eis voor zijn vrijlating had zij vrijlating van alle gevangenen geŽist.

bron: www.nu.nl
#1 - 19-12-2005, 11:04 uur
NBA Guru 2009    WK voetbal Guru 2006    NFL Guru 2012

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15