Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Opmerkelijk! Schoonmaakster snuffelt in spullen hotelgast!

Discussie gestart

usa4all

Opmerkelijk! Schoonmaakster snuffelt in spullen hotelgast

Een Amerikaanse hotelgast wil anderen waarschuwen voor het gevaar dat mensen die spullen in hun hotelkamer laten liggen lopen. Vince Stravix filmde de schoonmaakster van zijn hotelkamer en schrok van de beelden. De vrouw keek in zijn koffer en probeerde toegang te krijgen tot zijn laptop en tablet. Het filmpje is op YouTube al bijna 3 miljoen keer bekeken.

Stravix was benieuwd naar wat het kamermeisje allemaal zou doen in zijn kamer. Hij liet zijn laptop alles filmen met de camera aan de binnenkant. Op de beelden is te zien hoe ze kijkt naar zijn PlayStation en de spellen die erbij horen. Ook probeert ze toegang te krijgen tot zijn laptops en tablet. Zelfs zijn koffer is niet veilig voor de nieuwsgierige schoonmaakster.

Op YouTube vertelt Stravix dat hij mensen bewust wil maken van het feit dat anderen in hun spullen kunnen kijken. 'Zet een wachtwoord op alles wat je hebt en doe waardevolle spullen in een kluis.'

Hij wil niet vertellen in welk hotel het was: 'Ik wil geen heksenjacht starten. Ik wil mensen gewoon bewust maken.'

http://youtu.be/oulbBdmGH8o
#1 - 12-11-2014, 21:34 uur
USA4ALL brengt Amerika dichterbij Nederland!

Word lid van USA4ALL op Facebook!

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15