Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Ruud Gullit "stapt op" bij LA Galaxy

Discussie gestart

MiamiHeat

Ruud Gullit opgestapt bij LA Galaxy

Ruud Gullit heeft om 'persoonlijke redenen' ontslag genomen als trainer van Los Angeles Galaxy. Ook voorzitter Alexi Lalas stapt op bij de club uit de Major League Soccer. Clubeigenaar Tim Leiweke verklaarde dat maandag tegenover het Amerikaanse persbureau AP.

De taken van Gullit, die in november een driejarige verbintenis tekende, zullen voorlopig worden waargenomen door de 37-jarige oud-speler Cobi Jones.

LA Galaxy, waar onder anderen David Beckham en Amerikaans international Landon Donovan onder contract staan, presteerde de afgelopen tijd pover. Van de laatste zeven duels werden er vier verloren, terwijl er drie in een gelijkspel eindigden. De ploeg staat elfde op de veertien clubs tellende ranglijst.

"Twee goeie mensen hebben de organisatie verlaten en dat is erg jammer", aldus Leiweke. "De spelers zullen bij zichzelf te rade moeten gaan en begrijpen dat ze hier medeverantwoordelijk voor zijn."

Een van de eigenaren van de club vertelt in de Los Angeles Times dat hij het vertrek van Gullit zag aankomen. De oefenmeester zou vorige week al zijn huis hebben verkocht. Hij zou toen ook hebben laten weten dat zijn vrouw Estelle niet gelukkig was in Los Angeles. >>>>>>>>>>>>>>>Tja...als je de PC Hooft en Leco gewend bent is het voor Estelle behelpen in LA......
#1 - 11-08-2008, 22:27 uur
« Laatst bewerkt op: 12-08-2008, 21:34 uur door The Grove »

Ebelix

Verbaasd me niks. Hij heeft nog nooit wat afgemaakt. In mijn ogen is hij absoluut geen trainer/coach.
#2 - 12-08-2008, 08:39 uur
NBA Guru 2009    WK voetbal Guru 2006    NFL Guru 2012

Hans B

Mijn post van 8-11-2007 in de topic  M.L.S.

Re: MLS
« Antwoord #46 Gepost op: 08-11-2007, 19:40 uur »     

--------------------------------------------------------------------------------
Chelsea, Newcastle, Feyenoord, het eerste seizoen de vruchten nog plukkend van de vorige coach is hij bij alle drie de clubs het 2e seizoen voortijd de laan uit gegaan of mocht er niet aans aan beginnen.
Nu LA Galaxy. 't Zal de naam als voetballer wel zijn en niet z'n trainerskwaliteit.

Hans
#3 - 12-08-2008, 14:38 uur
Sinds 2001 al  1166  dagen en 117.350 mile   RV-en door Amerika.

Bakvet

[ot]Wat een PC Hoofd is weet ik (heb ik zelf) maar wat is een Leco?[/ot]
#4 - 12-08-2008, 20:56 uur

MiamiHeat

Leco is een hij en wat ik begrijp dé kapper van de zgn BN'ers.

Leco wint Award

In het Beatrixtheater in Utrecht ontving Leco van Zadelhoff van de kappersbond Anko op 5 november de Achievement Award vanwege "zijn niet aflatende deskundige, energieke en enthousiaste inzet om de Nederlandse kappersbranche op een positieve en indringende wijze te inspireren, te stimuleren en te vertegenwoordigen", aldus Chris Boerland, voorzitter van de Anko. "Deze Award is een kroon op mijn werk", aldus Leco, "ik prijs me gelukkig dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken, dat ik mijn cliënten de mooiste looks mag geven en ik ben er echt bijzonder trots op dat de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie mij vandaag een onderscheiding geeft voor mijn werkzaamheden voor de kappersbranche." Via een videoboodschap ontving Leco felicitaties van ondermeer Leontien Borsato, Caroline Tensen, Daphne Bunskoek, Winston Gerschtanowitz, Daphne Deckers, Estelle Gullit en Albert Verlinde.
Leco van Zadelhoff (1968) staat bekend als Nederlands meest bekende en meest succesvolle visagist en haarstylist. Zijn kracht ligt in het feit dat hij zowel kapper als visagist is. Leco vertegenwoordigt de top in zijn vak en wordt daarom veelvuldig gevraagd als mooimaker van bekend Nederland. Zijn touch wordt door zijn cliënten liefdevol de Leco-look genoemd. Leco verzorgt sinds 10 jaar de glamourlooks voor het magazine BeauMonde, maar ook als auteur heeft de beautyspecialist zijn sporen verdiend; van zijn drie boeken zijn gezamenlijk meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Ook in het televisieprogramma RTL Boulevard geeft Leco zijn adviezen op het gebied van lifestyle, fashion, haar & make-up.

ps. PC Hooft is de PC Hooftstraat in Amsterdam.
#5 - 12-08-2008, 21:32 uur
« Laatst bewerkt op: 12-08-2008, 21:33 uur door The Grove »

Jez

[ot]Wat een PC Hoofd is weet ik (heb ik zelf) maar wat is een Leco?[/ot]

 :coolman:
#6 - 12-08-2008, 23:19 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

Bakvet

Nieuw!
Leco is een hij en wat ik begrijp dé kapper van de zgn BN'ers.

Leontien Borsato, Caroline Tensen, Daphne Bunskoek, Winston Gerschtanowitz, Daphne Deckers, Estelle Gullit en Albert Verlinde.

Bedankt voor de verklaring. Ik kijk zelden RTL, toch zeggen die namen me genoeg - er is niet veel mis met hun kapsel.

Terugkomend op het onderwerp, hier blijkt maar weer het oude cliché: succes is niet te koop (voor de Galaxy dan).
#7 - 12-08-2008, 23:46 uur
« Laatst bewerkt op: 13-08-2008, 20:57 uur door Bakvet »

B-man

Maar ja, ben je bij LA coach van een goed en serieus voetbalteam of van een stelletje omhoog gevallen sterretjes, met meneer Beckham voorop, die liever achter de camera's aanrennen dan achter een bal.
#8 - 13-08-2008, 12:03 uur
"There is nothing wrong with America that cannot be cured by what is right with America"

NYC in 4 dagen! : http://www.verenigdestaten.info/new-york-city-in-een-weekend-4-dagen/

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15