Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Terreurgevangenen VS vast op Kreta

Discussie gestart

usaxtreme

'Terreurgevangenen VS vast op Kreta'

Uitgegeven: 28 december 2005 21:23
Laatst gewijzigd: 28 december 2005 21:25

ATHENE - De Verenigde Staten houden op het Griekse eiland Kreta zeker twintig 'terreurverdachten' vast. Dat heeft de Griekse Europarlementariėr Giorgos Karatzaferis woensdag gezegd. Hij verklaarde zich te baseren op "journalistieke bronnen". Karatzaferis heeft het Griekse ministerie van Buitenlandse Zaken om opheldering gevraagd.

Kreta herbergt een grote Amerikaanse militaire basis. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Athene heeft verklaard de zaak te zullen uitzoeken.


Internationaal is er al geruime ophef over het geheime vervoer van Amerikaanse terreurverdachten over de wereld en over illegale gevangenissen in onder meer Europese landen.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rice heeft recent niet ontkend dat er gevangenen worden vervoerd en vastgehouden buiten de VS. Ze ontkende wel berichten over martelingen van gevangenen die worden verdacht van terroristische activiteiten.

#1 - 28-12-2005, 21:57 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15