Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Tweede dode dit jaar in Epcot

Discussie gestart

Wop

Een 49-jarige Duitse vrouw is gestorven nadat ze in Walt Disney World Epcot
de attractie Mission Space had bezocht.

De vrouw werd ziek na haar bezoek aan de enorme centrifuge, die de bezoekers
het gevoel moet geven dat ze de ruimte in worden geschoten.

Het is de tweede keer in een jaar tijd dat een bezoeker van de attractie het leven laat.
#1 - 15-04-2006, 14:06 uur


Mississippi

Disney-dode stierf aan hersenbloeding

MIAMI/ORLANDO - De 49-jarige Duitse Hiltrud Blümel, die woensdag is gestorven nadat ze in Walt Disney World Epcot de attractie Mission Space had bezocht, leed aan hoge bloeddruk en is gestorven aan een hersenbloeding. Dit is gebleken tijdens de lijkschouwing vrijdag, aldus een verklaring van de patholoog.

Mission Space is met afstand de populairste attractie in hightechpark Epcot vlakbij Orlando in de Amerikaanse staat Florida. Bijna 9 miljoen klanten hebben al een gesimuleerde reis naar Mars gemaakt, en weinigen hadden klachten. De attractie heeft meer dan 80 miljoen euro gekost.
<Hopelijk sluiten ze de attractie niet. Ik vind het een topper !>

#3 - 15-04-2006, 15:29 uur
« Laatst bewerkt op: 15-04-2006, 15:42 uur door Mississippi »

PetraVS

Het zegt wel in dat artikel, dat Mission Space met afstand de populairste attractie is, maar daar ben ik het niet mee eens.  Wij zijn de hele vorige week (zeer druk, want Spring Break) in Epcot geweest en de fast passes voor Test Track (meestal meer dan anderhalf uur wachttijd laat in de dag) en Soarin (een keer zelfs 130 minuten wachttijd!) zijn altijd op.  Bij Mission Space was de wachttijd niet veel meer dan 30 minuten telkens.  Ik heb het vorige keer, dat ik er was, gedaan, maar vond het geen prettige ervaring.  Mijn man en zoon daarentegen vinden het prachtig.  Mijn observatie is, dat veel mensen echt wel twee keer nadenken, voor ze in Mission Space gaan (uitzonderingen daargelaten, natuurlijk, zoals de moeder, die we twee jaar geleden zagen, die haar zoontje van een jaar of vier een "whimp" noemde en vervolgens na de rit zelf medische attentie nodig had).
#4 - 17-04-2006, 03:49 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15