Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Unpaid fee costs man his home... Smal Amerika.

Discussie gestart

Emigreren USA

International Falls, MN - Omdat een man niet de jaarlijkse $25,- betaalde voor de lokale "brandbescherming", liet de brandweer zijn huis tot de grond toe afbranden. Toen zeker was dat hij en zijn vrouw en kinderen veilig waren, draaide de brandweer de kraan dicht en het huis brande volledig af! Dat is toch niet te geloven. Het gebeurde in een klein dorp dichtbij de Canadese grens op woensdag 5 oktober 2005.

"I lost everything," he said. "Stand and watch it burn was all I could do.. They should have put the damn thing out, but they didn't."

De man was erg arm en had niet het geld om de fee te betalen. Nu heeft hij geen huis meer en er is niets dat hij er aan kan doen.

De Rural Fire Protection Association zegt: "You either buy it or you don't have it."

Source: Star Tribune, newspaper of the Twin Cities
#1 - 10-10-2005, 02:39 uur
http://geocities.com/immigreren
Ervaringen van een Green Card houder...

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15