Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Zwarte beer doodt zesjarig meisje

Discussie gestart

Wop


BENTON - Wildbeheerders in de Amerikaanse staat Tennessee hebben de jacht geopend op een zwarte beer die een zesjarig meisje heeft gedood en haar tweejarige broertje en haar 54-jarige moeder zwaar heeft verwond. Natuurbeheerders zeiden dat het uitzonderlijk is dat een zwarte beer mensen aanvalt.

De lokale krant Chattanooga Times en andere Amerikaanse media meldden vrijdag dat de moeder donderdag met haar twee kinderen bij een poel in het Cherokee National Forest in Tenessee speelde, toen de beer uit het bos kwam en het tweejarig jongetje aanviel. De vrouw probeerde de beer te verdrijven en raakte hierbij zelf gewond. Samen met andere recreanten bij de waterplas wist ze de beer uiteindelijk te verjagen.
 

De weggejaagde beer pakte op een pad bij de waterplas het zesjarig meisje dat was gevlucht, toen het dier haar broertje aanviel. Het meisje overleefde de aanval van de beer niet.


bron: nu.nl
#1 - 14-04-2006, 21:28 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15