Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Gouden Tip voor overnachting adres in Toronto

Discussie gestart

MiamiHeat

Hallo Mede Forum Leden!

Wij maken tijdens onze trip in oktober even een uitstapje naar Toronto en nou ben ik al een tijdje aan het zoeken naar een hotel voor de overnachting. We hebben 2 volle dagen om het centrum van Toronto te verkennen.

Wat is nou slim? Een hotel in het centrum? De parkeerkosten zijn 'normaal' voor dit soort grote steden en je hoeft je auto eigenlijk niet te gebruiken. Of een hotel buiten de stad? Wellicht goedkoper, gratis parkeren maar wel iedere x met de auto de stad in rijden. Waar kan je goed parkeren zodat je alles lopend kan doen?

Nogal wat vragen en ik hoop dat er mensen zijn zijn die mij tips and trics kunnen geven.

Alvast bedankt!!

Gr. Eus
#1 - 22-06-2012, 14:48 uur

MiamiHeat

Ik ben eruit! Op aanraden van een collega nemen we een hotel in de buurt van Toronto Pearson Int. Airport. Keurig hotel (Tripadvisor Nr. 5) en gratis parkeren! +/- 25 minuten rijden tot in het centrum van Toronto. 10 minuten rijden vanaf Square One Mall.

Groet Eus
#2 - 25-06-2012, 18:28 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15