Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Samen wonen met mijn Amerikaanse vriendin

Discussie gestart

Erik van Rooij

Goedemiddag allemaal,

ik heb na vele uren zoeken op dit forum besloten zelf mijn vraag te stellen in de hoop al mijn opties duidelijk en overzichtelijk te krijgen.

ik heb sinds ruim een jaar een Amerikaanse vriendin, nu hebben we onlangs besloten dat we graag samen willen wonen, en dat ik daar dan ook een baan ga zoeken zodat ik mijn bijdrage kan leveren in het huishouden, het liefst willen we dit doen zonder te trouwen, maar sluiten deze optie niet uit.

ik ben zelf 25, en heb meerdere detailhandel opleidingen afgerond tot het punt waarop ik mijn eigen winkel zou kunnen starten, ik vraag me ook af of er toevallig iemand mij kan vertellen of en waar ik informatie kan vinden over vergelijkbare Amerikaanse opleidingen zodat ik een eventuele toekomstige werkgever wat duidelijker kan maken wat ik kan.
buiten dat ik eventueel in dit werkgebied voor werk zou kunnen zoeken, heb ik een vriend in Amerika die voor mij eventueel een baan kan regelen bij een elektriciteit bedrijf, instap level hiervoor is high school.

om een lang verhaal kort te maken zou ik dus graag willen weten of er andere opties naast trouwen zijn om in mijn situatie op zijn minst een werkvergunning te krijgen, en of ik ergens informatie kan vinden om mijn opleiding met Amerikaanse opleidingen te vergelijken?

Alvast bedankt voor het lezen van mijn bericht en de eventuele hulp.

Groet Erik
#1 - 30-01-2017, 14:51 uur

Pieter79

Ik zie geen optie om hier naar toe te komen zonder fiancÚ of spouse visum. Let op, een 'verloofden' visum betekent dat je binnen 90 dagen na aankomst moet trouwen. Deze opties houden ook in dat een US Citizen 10 jaar voor jou garant moet willen staan; dit kan je partner zijn, of iemand anders. Deze persoon moet wel over een minimum inkomen beschikken; ik geloof 125% van het poverty level voor zijn of haar gezinssituatie.

Een werkvisum krijg je niet zonder op z'n minst HBO, en dan nog is het tegenwoordig lastig aangezien bedrijven aardige kosten moeten maken voor iemand die ze niet eens kennen.

Al je mogelijkheden staan mooi opgesomt op www.uscis.gov. Ik kan het helaas niet 'leuker' of 'beter' brengen dan dit. Als je echt wil denk ik dat de enige manier is om te verloven en trouwplannen te maken.

Succes,
Pieter
#2 - 30-01-2017, 22:22 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***9 Patents Granted*** (Update Oct-2023)

Big_mo

Meest simpele manier: Trouwen

Andere manieren:
Een werk gever vinden die jou wilt sponsoren met een Visum
Investering visum waar het niet helemaal duidelijk is hoeveel je daad werkelijk moet investeren. Dit kan alles tussen $50.000 tot een half miljoen zijn. Er zijn meerdere verhalen waarbij men maar $50.000 voor een bedrijf hebben betaald.
Greencard lotterij winnen.
#3 - 31-01-2017, 14:31 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15