Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Zeilen in de usa

Discussie gestart

Sy Twixx

We willen met onze zeilboot naar de usa. Inmiddels hebben we dat al gedaan in de USVI. Met een ESTA, daar moesten we wel eerst met een retourtje ferry vanuit de BVI's naar de USVI's binnenkomen, terug naar de BVI's   
Daarna was het pas mogelijk om met eigen schip in te klaren.
Nu willen we een visum aanvragen.
Moeten we dan dezelfde procedure volgen met een Ferry als we in het bezit zijn van een visum?
Hoelang mogen we verblijven?
Hoelang mag ons schip verblijven/achterlaten?
We willen terug naar Ned vliegen en ons schip in een haven achterlaten tijdens de winter periode.
#1 - 19-04-2017, 19:55 uur

jetusa

Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat dit niet het juiste forum is voor je vraag. Weliswaar USA gerelateerd, maar ik denk dat er maar weinig onder ons met een eigen zeilboot komen.  Denk dat je meer kans maakt op een zeilersforum of vertrekkersforum of  via de fb-groep zeilen https://www.facebook.com/groups/ZeilenvoorZeilers/ en anders zitten daar wel mensen die weten waar je wel antwoord op je vraag kan vinden danwel mensen kennen die ook zoiets hebben gedaan.

Trouwens best vreemd dat je met een ESTA eerst via een ferry naar de USVI moest en dan pas met je eigen schip kon. Want ESTA is juist voor als je per vliegtuig of eigen bot of cruiseschip binnenkomt, als je per ferry de US binnenkomt heb je helemaal geen ESTA nodig. Maar goed dat is reeds gepasseerd station.
#2 - 07-05-2017, 00:15 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15