Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Stage in Hawaii

Discussie gestart

Luxurious

Hallo allemaal!

Ik doe de MBO opleiding Horeca Ondernemer/-Manager niveau 4, en in m'n 4e jaar moet ik 50 weken stage lopen, en ik zou dit dolgraag in Hawaii doen! Ik moet dan stage lopen in een Hotel/Restaurant. En ik wil vragen of iemand hiermee ervaring heeft, of sites of iets anders, waardoor het allemaal een beetje duidelijk wordt hoe het in z'n werk gaat.

Alvast bedankt.
#1 - 25-09-2007, 18:46 uur

Natascha

Woon sinds Augustus in Hawaii, The Big Island.

De beste manier om een stage plaats te krijgen is direct contact met een hotel zoeken (human resources ). De meeste hotels hebben plaats voor stagieres.
Nu moet je uit zoeken welk eiland je het meest aanspreekt. Oahu is anders dan Maui en weer totaal anders dan the big island. En om niet te vergeten Hawaii is tamelijk duur......

Good luck en Aloha
Natascha
#2 - 22-10-2007, 20:47 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15