Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Verlenging Hawaii

Discussie gestart

Patricia

Hallo allemaal,

Ik ben bezig met de planning voor mijn reis naar het zuidwesten van Amerika voor volgend jaar. Wij denken er aan om na onze rondreis per auto een paar nachten te verlengen op Hawaii. Wij zijn duikers/snorkelaars.
Wie weet naar welk eiland van Hawaii we het beste naar toe kunnen gaan?

Alvast bedankt voor de reacties.

Groetjes Patricia
#1 - 22-07-2006, 13:57 uur

Bakvet

Onder water zal het wel niet zoveel verschil maken, maar Maui is erg mooi boven water. In de Lonely Planet gids staan wat tips voor het duiken op Big Island, Kauai, Maui en Oahu. Het laatste eiland, met de hoofdstad Honolulu, vind ik persoonlijk een beetje te "Amerikaans", het is niet echt een tropische verrassing.
#2 - 02-08-2006, 20:52 uur

daantje

Ik heb 3 jaar geleden de verlening op Ohau gedaan. Het viel mij erg tegen.
Het is inderdaad erg toeristisch (ook veel Japanners) en Waikiki beach is bij lange na niet zo mooi als je zou verwachten.
Wij hebben toenertijd een auto gehuurd en aan de andere kant van het eiland (ben de naam vergeten) is er wel een mooi strand, maar ik voelde mij daar niet erg veilig.
Er zaten veel van die oude surf dudes in van die hippiebusjes je heel raar aan te kijken.

Dit jaar hebben wij een verlenging op de bahama's gedaan........vel malen mooier!
#3 - 03-08-2006, 08:40 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15