Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

bedrijf starten

Discussie gestart

hollandranch

Wow, ziet er helemaal te gek uit 2006-03 2006-05
#61 - 26-03-2006, 09:06 uur

Jez

Gaaf hoor, Petra! Zie ik het motel er achter liggen?
#62 - 26-03-2006, 12:18 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

petratimmer

Dank je wel Hans.....

Jez ja inderdaad het motel ligt erachter en eromheen ligt nog tuin. Het huis heeft maar liefst 7 slaapkamers  en een keuken waar je U tegen zegt. Ik zie me eigen er al cookies bakken...Het motel heeft 11 kamers. Geheel ingericht naar de omgeving. Veel hout en een beetje indiaans achtig. Het ligt 7 mile oost van Lake George in Fort Ann bijna tegen de grens met Vermont aan.(aan route 4)

Ik hoop dat het er de komende dagen mooi weer is dan kan nog een aantal mooie foto's maken.
Morgen om 10.45 AM land ik op Newark.......Dus ik ga mijn best doen om ze volgende week te kunnen laten zien.

Groetjes Petra
#63 - 29-03-2006, 22:18 uur

Dusza

Dat ziet er in ieder geval op foto al heel erg leuk uit!!! Ben benieuwd naar volgende foto's!
#64 - 29-03-2006, 23:09 uur

hollandranch

Succes Petra en leuk om weer te zien dat we ongeveer hetzelfde schema hebben, wij vliegen zaterdag naar Texas voor de closure van ons huisjavascript:void(0);
#65 - 30-03-2006, 08:28 uur

ejb

Ziet er mooi uit Petra, echt Amerikaans, leuk!
#66 - 30-03-2006, 18:38 uureb(Ed)

Hoi,

Zit ik dit forumdeel te lezen en ik denk wat komt mij dit toch bekend voor ........................:-) nancyw
hahah
ff over bedrijven kopen................ volgens mij is dat booming business in de USA want na een middagje surfen heb ik echt ongelooflijk veel geregistreerde business brokers kunnen traceren. Er zijn zelfs meerdere branche vereningingen van. Echter zijn ze niet zo scheutig met informatie, laat staan met de cijfers en en onderbouwing hiervan, maarja het zaken doen in de USA is toch compleet anders als in nederland. ( is gebleken) Zijn er misschien meer peoples met ervaring omtrent het aankopen of overnemen van bedrijven in florida??
Ben benieuwd................
#67 - 14-04-2006, 17:29 uur

bgroeneveld

Een geregistreerde business broker met een Web site! Wat wil je nog meer. En de ene zal je ongetwijfeld nog goudere bergen voorstellen dan de andere.

Ja, ja, in Amerika zijn de straten geplaveid met gouden klinkers. En gij gelooft dat?

Als je een bedrijf in Florida wilt kopen, dan zou ik eens contact opnemen met PBBI die hier op dit forum ook ronddwaalt. Iemand die er niet voor terugschrikt om mensen uit de droom te helpen als het volgens hem echt niet gaat. Dat is een veel beter teken dan een Web site met prachtige beloften.

Verkijk je niet op de VS. Een prachtig land, met inderdaad onbegrensde mogelijkheden en een genot om te wonen, maar je zou de eerste immigrant niet zijn die volledig stuk loopt en met een enorme schuld terug moet naar de Oude Wereld.


#68 - 24-04-2006, 17:04 uur

USvsNL

Verkijk je niet op de VS. Een prachtig land, met inderdaad onbegrensde mogelijkheden en een genot om te wonen, maar je zou de eerste immigrant niet zijn die volledig stuk loopt en met een enorme schuld terug moet naar de Oude Wereld.

Hehe, oude wereld. Wie zei ook alweer Old Europe (vanwege onze ouder wordende bevolking en economie) en kreeg daar toen zoveel problemen mee vanuit Europa?
#69 - 24-04-2006, 18:54 uur

PBBI

Citaat
ff over bedrijven kopen................ volgens mij is dat booming business in de USA
Amerikanen zijn wat makkelijker in het verkopen van hun bedrijf dan Nederlanders. Waar Nederlanders aan hun 'baby' hangen, zien Amerikanen hun bedrijf als iets waar ze geld mee verdiend hebben en als ze iets anders voor ogen hebben (ander bedrijf, verhuizing) dan nemen ze zonder probleem afscheid, met andere woorden ze verkopen de boel. Dit en tevens het feit dat er meer Amerikanen een eigen zaak beginnen / hebben betekent dat er veel meer te koop is.

Citaat
Er zijn zelfs meerdere branche vereningingen van
Als het een goede vereniging is dan is dit alleen maar beter omdat hierdoor de leden zich aan bepaalde codes houden. Maar dat betekent niet dat alle bedrijven goede ondenemingen zijn, verre van dat. Slechte bedrijven moeten ook verkocht worden en als de prijs er naar is dan worden ze ook wel verkocht.

Citaat
Echter zijn ze niet zo scheutig met informatie, laat staan met de cijfers en en onderbouwing hiervan
Vooral voor buitenlanders zijn ze niet scheutig met info, maar de meeste buitenlanders zijn dan ook meer nieuwsgierig dan geïnteresseerd in een bedrijf. Na 10 jaar mag ik zeggen dat ik uit ervaring spreek, wij zijn zelfs al op het punt dat we eerst een voorschot vragen alvorens we aan het werk gaan en krijgen de mensen het voorschot terug als ze een bedrijf gekocht hebben. Dit ter bescherming van onze tijd. Van 100 mensen die bij ons komen voor een bedrijf gaan er maar 2 of 3 door.

Citaat
Als je een bedrijf in Florida wilt kopen
We werken ook buiten Florida, maar omdat we daar een kantoor hebben en lid zijn van een paar branche verenigingen in Florida is het voor ons makkelijker om daar aan info te komen.

Een van de problemen is dat mensen voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten, zo veel mogelijk voor zo weinig mogelijk geld. Het is in Amerika ook, alle waar naar zijn geld en als het te mooi is om waar te zijn dan is het meestal ook. Ik zie ze ook wel eens bedrijven waarvan de winst 2 of 3 de koopprijs is, je koopt voor $200.000 een bedrijf en aan het eind van het jaar heb je $500.000 verdient, tuurlijk.  ;D

Ik zal een e-mailtje invoegen van een Zwitserse klant dat ik vandaag gekregen heb. Hij heeft de volle prijs betaald, $400.000 voor dit bedrijf, geen cent kon eraf. De eigenaar blijft nog een tijdje werken, voor een zeer goed salaris.  :o Maar, (als je Duits kunt lezen  ;D )dan zie je hoe tevreden hij is.
Overigens had hij in een eerdere e-mail al geschreven dat de zaak als een trein liep.

Hallo Hans
 
Jetzt bin ich tatsächlich schon vier Wochen in Florida! Und es gefällt mir einfach ausgezeichnet, meine Familie wird am Donnerstag auch hier ankommen.
 
Mit dem Business haben wir einen sehr guten Job gemacht! Der Laden läuft wirklich wie geschmiert, mit dem Verkäufer verstehe ich mich prächtig und wir werden den ersten Geschäftsmonat mit einem sehr guten Resultat abschliessen können. Es gibt noch einiges zu modernisieren, aber ich nehme einen Schritt nach dem nächsten. Auch sonst beginne ich hier drüben langsam ein Mensch zu werden... Meine Original Driver's License habe ich bereits erhalten und die Social Security Number ist für die übernächste Woche in Aussicht gestellt... Auch der Bau unseres Hauses geht planmässig voran. Soweit also alles in bester Ordnung!
 
Ich wollte mich noch kurz erkundigen, ob es mit der Rückvergütung der EUR 1'500.- Probleme gibt. Die Koordinaten meiner Bank sollten Sie schon lange erhalten haben. Falls ich was beitragen kann, lassen Sie es mich doch bitte wissen.
 
Freundliche Grüsse aus dem herrlichen Florida
 
Thomas
 
#70 - 24-04-2006, 21:32 uur

petratimmer

GEFRUSTREERD!!! Als je dan eindelijk zover bent dat je de E2 kunt aanvragen, wil je dat uiteraard zo snel mogelijk voor elkaar krijgen. Wat denk je? Is die brave beste meneer die de E2 moet tekenen terug naar de VS vertrokken. Zou je ze niet???? Wanneer die dan terug komt en of er een vervanger komt op korte termijn... Geen mens schijnt het te weten. Geduld is al niet mijn sterkste punt, maar hier wordt ik compleet gefrustreerd van!!

Petra

#71 - 26-05-2006, 00:27 uur

Ingetje

Hoi Petra,

Ik kan me voorstellen dat je gefrustreerd bent! Wij zijn momenteel ook net bezig met de aanvraag in te dienen, het duurt inderdaad allemaal langer dan je denkt voor je alles voor elkaar hebt....
Wij zijn nu ook zover en willen er ook spoed achterzetten maar met al die feestdagen ed kom je al gauw in vertraging....onze advocaat was ook een paar dagen weg en dan kan je niks...
Wie moet er jouw aanvraag tekeken dan? ... is mij een beetje onduidelijk.
Doe jij je aanvraag in Nederland of Belgie, wij in Belgie. Het zou ongeveer 3 a 4 maanden duren, ik ben benieuwd!
Laat nog wat van je horen hoe het gaat.

Succes,
Inge
#72 - 26-05-2006, 09:43 uur

petratimmer

Hoi Ingetje.

Onze aanvraag loopt in nederland. (nog wel) Gekeken wordt nu of het over gezet kan worden naar bv Zwitserland... Daar schijnt het vrij vlot te gaan heb ik vernomen. Maar goed voor nu weer afwachten.. Waar gaan jullie heen in de VS?
gr Petra
#73 - 27-05-2006, 00:11 uur

Ingetje

Hoi Petra,

Ik dacht dat je enkel de aanvraag kon doen in je eigen land...Wij hebben ook wel de keuze tussen Belgie en NL, maar Belgie lijkt me sneller als NL ondat hier lang niet zoveel aanvragen zijn.
Wij gaan niet echt naar de US, wel naar de USVI, meer precies St Thomas. Wij beginnen daar een Belgische Chocolade winkel, dus een nieuwe zaak :)
We hebben onze lease al getekend en het bedrijf opgestart (op papier) verder kopen we ook reeds materiaal ed aan. Onze advocaat verzorgt onze aanvraag, als het goed is heeft hij binnenkort een eerste afspraak met de ambassade om ons dosier te bespreken, dan horen we waarschijnlijk meer wat ze nog willen hebben van ons.
Hebben jullie de aanvraag via Visa Versa gedaan? Hoe lang zou het duren?
Ik snap niet zo goed wie jou aanvraag moet tekenen trouwens...maar kan me wel voorstellen dat je gefrustreerd bent hierdoor! Wij willen ook zo snel mogelijk alles rond hebben maar ik denk dat je er neit veel aan kunt doen dan af te wachten....STERKTE!
#74 - 27-05-2006, 10:27 uur

petratimmer

Hoi Ingetje, Nee wij werken niet met vise versa, Maar PBBI. Die aanvraag moet op het consulaat worden ondertekend en blijkbaar is daar maar 1 persoon die daar bevoegd toe is. Helaas is die nu vertrokken. Leuk....Er wordt nu druk gewerkt om ons via een andere ambassade te laten lopen. Fingers cross...

Maar hoe werkt het bij jullie eigenlijk. Daar een bedrijf opgestart maar je hebt nog geen visum?? Hoe pakken jullie dat aan dan? Ik ben daar wel benieuwd naar.

Hans ( holland ranch) hoe staat het bij jullie eigenlijk. Zijn jullie al zover dat je de visum kan aanvragen? Jullie hebben dan dus het zelfde probleem als wij.


#75 - 29-05-2006, 23:31 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15