Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

werk

Discussie gestart

benny

Hallo,

zou het mogelijk zijn om via een jobaanbieding in de States te geraken.  Je kan bijvoorbeeld in grote hotelketens solliciteren of dergelijke.  Of zouden deze er zich niets van aantrekken zolang je geen green card hebt?
#1 - 08-11-2008, 13:42 uur
"Tramps like us"

Mrjn

Allebei. Ja, in principe kun je met een jobaanbod in Amerika terecht komen, maar dat moet dan wel een baan zijn waar geen gekwalificeerde Amerikanen voor te vinden zijn en je Amerikaanse baas moet die procedure in willen en nog een visum kunnen bemachtigen.
En ja, als je geen greencard hebt, is de kans groot dat hotelketens je zullen gaan negeren als je solliciteert. Voor banen in hotels is het niet moeilijk gekwalificeerde Amerikanen te vinden.

Deze info staat overigens ook in ruime mate op dit forum. En nog veel meer info, dus ik raad je aan om vooral eens te gaan lezen op dit forum. Een bron van nuttige informatie!
#2 - 08-11-2008, 14:36 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15