Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

consulaat adam

Discussie gestart

texas freak

ik wil morgen naar amsterdam, consulaat om het een en ander uit te leggen over mn groene kaart, aangezien ik door de telefoon niet veel wijzer wordt met al die bandjes,weet iemand of je er zo naar toe kan? gr mar ;D
#1 - 28-09-2005, 20:24 uur

FreezeM

Nee, er staat een groot hek omheen, je zult een afspraak moeten maken.
#2 - 29-09-2005, 10:05 uur

pzuidema

Het is inderdaad niet zo makkelijk om zonder afspraak binnen te komen. Hou er ook rekening mee dat je helemaal gefouilleerd wordt en dat het niet 'even naar binnen wandelen' is. 'Uitleggen' is er ook vaak niet bij. Bij het Amerikaans Consulaat is een discussie een monoloog... dat is me wel opgevallen terwijl wij daar heen gingen om mijn greencard voor elkaar te krijgen. Zij vertellen je wat je moet doen, en toen wij onze situatie probeerden uit te leggen (waarom we dingen anders wilden doen)  werd dat weggewinpeld; het interesseert ze niet. Helaas. Het is dus handig om wel op de hoogte te zijn wat er van je verwacht wordt. Je kunt ook heel veel wijzer worden van de website van het Amerikaans consulaat of koop een boek over het greencard process.

#3 - 02-01-2006, 05:13 uur
Ik quote graag mezelf als ik zeg; ik quote graag mezelf.

Pieter79

Het is dus handig om wel op de hoogte te zijn wat er van je verwacht wordt. Je kunt ook heel veel wijzer worden van de website van het Amerikaans consulaat of koop een boek over het greencard process.

Heb je een ISBN nummer hiervan?
#4 - 02-01-2006, 19:22 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***9 Patents Granted*** (Update Oct-2023)

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15