Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

De eerste keer naar de VS na het krijgen van je visa

Discussie gestart

RuCaJas

Hallo,

Ik heb een vraag. Met een beetje mazzel zijn wij begin december, geheel onverwacht,  in het bezit van ons visa voor de VS. Nu hebben wij maanden geleden al onze vakantie geboekt naar de VS en Canada en hebben een strak reisplan waardoor we niet veel tijd hebben op het moment dat we de eerste keer de VS binnenkomen (Chicago). Weet iemand of je de eerste keer na het verkrijgen van het visa je MOET melden met het visa bij USCIS of dat je dan nog een keer op een toeristenvisum (I-94W) het land binnen mag. Dan zouden we in het voorjaar van 2009 nog een keer opnieuw kunnen gaan en er rustig de tijd voor nemen.
Heeft iemand trouwens ervaring met het voor de eerste keer melden op het vliegveld? Duurt het lang om je I-551 Stamp te krijgen? (voor het geval we langs de USCIS moeten in december).

Alvast bedankt voor jullie reacties…
#1 - 02-11-2008, 22:59 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15