Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

EB3 en priority-dates

Discussie gestart

Marc1972

Hallo,

Wij hebben een visa aanvraag gedaan voor een green card in de category "schedule A" Deze category is begin dit jaar overgegaan in EB-3. Onze priority-date staat op oktober 2006. Inmiddels hebben we package-3 ook naar de NVC gestuurd (ook in oktober). Een lange tijd zat er totaal geen vooruitgang in deze categorie, maar vanaf 1 juli zijn alle aanvragen weer "current". Nou verwacht men echter dat dit in oktober alweer voorbij is en er weer een datum gesteld wordt. Dit zou betekenen dat als de datum die dan gesteld wordt voor oktober 2006 ligt het hele feest weer langer uitgesteld wordt.

Heeft iemand enig idee of ervaring hoelang het duurt om de afspraak op de ambassade (package 4) te krijgen vanaf dat de aanvraag "current" wordt?

Alvast bedankt!
#1 - 16-06-2007, 22:27 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15