Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Hoe lang mag je weg zijn uit de US / Ontnemen van je Green Card

Discussie gestart

Dave (DDC)

De laatste keer was ik een paar maanden weg uit de US en bij terugkomst (in Washington) mocht ik gezellig naar het hokje van Immigration.

Als houder van een Green Card werd ik even doorgelicht op het aantal dagen dat ik per jaar niet in de US was.
Leuk, gezellig, uurtje  ^-^, maar uiteindelijk kreeg ik een 'warning' dat als ik een volgende keer lang weg ben m'n green card kan kwijtraken.

Op zich logisch. Daar heb ik geen moeite mee. De officer wees mij op het indienen van een Re-Entry Permit zodat je voor langere tijd in het buitenland kan verblijven. Bij het lezen van het invulformulier stond dat je dit alleen hoeft in te vullen als je denkt langer dan 1 jaar (!) in het buitenland te verblijven. Er staat niets over spelregels over 1 dag, 1 maand, of wat dan ook.

Nu is dus de vraag wat de echte spelregels zijn.
Heeft iemand ervaring met dit soort zaken?

Dank!
Groeten,
Dave

#1 - 23-04-2009, 09:31 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15