Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Pfff we hebben hulp nodig

Discussie gestart

hollandranch

Je SSN is je Social Security Number en ook wel card genoemd, vergelijkbaar met je Sofi nummer. Je SSN krijg je als buitenlander alleen met een Visum of Greencard. In mijn geval met een E2 visum mag ik niet werken voor anderen, maar mijn vrouw wel en daarvoor heb je een workpermit nodig. regels zijn per visum verschillenden voor de egaas. Je kan dus best wel solliciteren zonder SSN, maar je mag niet werken zonder SSN en Work permit. Klinkt dubbel de 2 zaken, maar je hebt ze beiden nodig.
#16 - 03-09-2007, 19:18 uur

Dusza

die man waar we me aan het mailen zijn zit in vegas en volgens hem zijn  mensen(niet per se hollanders natuurlijk)met deze opleinding erg in trek!
Ik hoop niet dat jullie overwegen om een huis te kopen ginder? Want dan zal die makelaar natuurlijk zeggen dat jullie kans maken om daar te komen werken.
Verder denk ik dat hier nog wel mensen zullen kunnen beamen dat Amerikanen niet de minste kaas gegeten hebben van immigratiewetgeving. Spreek jij trouwens Jan Met De Pet maar eens aan op de Nederlandse straat, en vraag naar de wetgeving om iemand van buiten de Europese Unie in dienst te nemen... De gemiddelde Nederlander denkt ook dat dat veel simpelder is dan wat het in werkelijkheid is.
(waarmee ik niet gezegd wil hebben dat je geen kans maakt!)
Misschien proberen om eerst in Nederland te werken voor een horeca-bedrijf met vestigingen in Amerika, om alzo een transfert te krijgen?
En natuurlijk meedoen aan de Green Card Lotery, die begin oktober weer start (en je kans geeft om je tegen 2009 in Amerika te vestigen).
#17 - 03-09-2007, 23:58 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15