Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

NIEUWE ZAAK /ZAAK OVERNEMEN

Discussie gestart

kris29

       


      ;D ,

    hoi kan iemand ons de info geven van de dienst die je hier bij kan helpen.
    en je kan adviseren  :afro:


       Groetjes Tania
#1 - 18-10-2010, 18:17 uur

MissFluffy

PBBI zou je kunnen helpen met overnemen van een zaak .Hij is hier lid  ;) en als je even zoekt op E2 visum zal je heel wat posts van hem tegenkomen .
#2 - 18-10-2010, 18:38 uur

Johan

Zoals MissFluffy al aangeeft, PBBI is hier member en kan je helpen aan de broodnodige informatie maar ook kun je algemene vragen hier op het forum stellen zodat anderen (en PBBI) kunnen reageren.

Zelf heb ik goede ervaringen met PBBI dus ik kan ze van harte aanbevelen!
#3 - 18-10-2010, 19:49 uur

kris29

     

   
     hoi, :)

   heeft des betreffende een website of is deze gewoon via forum te"spreken"....
   Het is namelijk ik heb op de moment een groot kinderdagverblijf en zou dit  ook in us willen doen en weet niet goed
   waar ik moet zijn :-\ om advertenties voor verkoop en of overname van eventueel bestaande zaken ....


          Groetjes Tania
#4 - 19-10-2010, 10:08 uur

MissFluffy

http://www.pbbi.nl/
Hij helpt je ook in andere staten .
#5 - 19-10-2010, 10:11 uur

ned in MO

Ik weet er wel eentje. Heb er een te koop staan. Een wasserette. Vraagprijs is $200000. Levert $30,000 per jaar op(in de pocket).
Niet gek voor een uurtje per dag werk.
Er zit een extra ruimte bij van waaruit je nog een tweede business kan beginnen.
Of je gaat om je heen kijken (met dit als basis)
#6 - 20-10-2010, 04:44 uur
Kopen in Amerika? Ga naar onze vernieuwde website!!
Geen lidmaatschapskosten meer maar nog wel die geweldige korting en service!!
www.weship-it.com en binnenkort! www.uship-it.com

Johan

Das dan wel een erg slechte basis als ik heel eerlijk moet zijn! 2 ton betalen voor een zaak die (maar) 30k oplevert per jaar is niet al te best. De basis waar je op dit moment eerder vanuit moet gaan is dat een zaak in 3 jaar zichzelf terugverdiend en in sommige gevallen wellicht 2 jaar. Kortom een zaak die 30k oplevert per jaar moet tussen de 60k en 90k kosten. Althans dat is in mijn opinie de manier om er naar te kijken.
#7 - 20-10-2010, 05:01 uur

kris29


    Hallo,

    Ja het is natuurlijk je manier van werken en wat je wil verdiennen in 3 jaar een zaak terug verdienen is heel snel  ;)
    je weet nooit wat je tegen komt je hebt de nodige investeringen bv verbouwingen enz dat moet je er bij tellen je mag dat zo niet koud weg berekenen want dan ben je binnen de korste keren failliet  :-\....Maar dat meent niet weg dat het wel veel is zou toch te minste 50K
 mogen zakken in vraagprijs..

    Weet er soms iemand waar je de regelementeringen kan terug vinden voor dergelijke zaken qua verzekeringen en verplichtingen...
     hier in belgie bots je met kind en gezin en dat is geen lachertje  :(die organisatie ...

                                                            Groetjes Tania
                                         
#8 - 20-10-2010, 11:00 uur

Johan

Ik raad je ten zeerste aan eens goed om de tafel te gaan zitten met de heren van PBBI, alwaar ik verwacht dat je een heel goed en eerlijk beeld krijgt over wat wel/niet wijsheid is. Er zijn te veel factoren die belangrijk zijn om zo prijzen te benoemen en te beoordelen, ik geef overigens slechts een trend aan die ik heb waargenomen. Na zelf 12 maanden op zoek te zijn geweest naar een bedrijf is hetgeen ik zeg alleen een persoonlijke ervaring.

Hou er verder rekening mee dat er onder de bedrijfs makelaren zeer veel smeerlappen zitten die de boel bedonderen en/of meer ten doel hebben geld uit je zak te kloppen dan je effectief te helpen met de aankoop van een zaak. Amerika is in dat opzicht niet te vergelijken met Nederland of BelgiŽ, waar veelal regelgeving van toepassing is. Waarbij ik overigens absoluut niet zeg dat er geen legitieme makelaars zijn uiteraard maar zaak is dat goed te bekijken.
#9 - 20-10-2010, 13:24 uur

PBBI

Citaat
  hoi,
   heeft des betreffende een website of is deze gewoon via forum te"spreken"....
   Het is namelijk ik heb op de moment een groot kinderdagverblijf en zou dit  ook in us willen doen en weet niet goed
   waar ik moet zijn  om advertenties voor verkoop en of overname van eventueel bestaande zaken ....
          Groetjes Tania

Hallo Tania, ik ben hier te bereiken, in dit geval duurde het misschien even maar ik lag in de zon  8)
Maar je kunt ook even .nl achter de naam zetten om naar onze website en mijn e-mail te gaan, maar om anderen op het forum ook van dienst te zijn kunnen we in eerste instantie wel even hier communiceren.

We werken voornamelijk in Florida en daar kunnen we ook wel kinderdagverblijven aanbieden, ik ben daar wel eens vaker mee bezig geweest. In een andere staat wordt het wat moeilijker omdat we daar eerst ook contact moeten leggen met verkopers of brokers, maar op zich kan dit ook. Op deze zoekmachine kun je wel eens kijken voor iets in Florida, http://bizmls.com/listings/b602

Om me even in de discussie te mengen over de wasserette, (de vraag was overigens om een kinderdagverblijf, geen wasserette :o )
Ik ben het met Johan eens over het feit dat het veel geld is . Dat niet alleen, maar een inkomen van $30.000 is niet veel om van rond te komen en kan ook nog eens problemen opleveren met de visum aanvraag. Een en ander is ook afhankelijk van de assets, bij een wasserette is dit anders dan bij een bedrijf als dat van Johan, maar dan nog is de winst bij een investering van $200.000 wel erg laag. Momenteel zijn  we bezig met een laundry die dan wel $375K moet kosten maar die een winst heeft van ruim boven de $100K. (volgens de verkoper tussen $10 en $12K per maand) Dan praat je over andere verhoudingen.

Laat maar weten wat voor vragen er zijn en dan zal ik ze beantwoorden.
groetjes,
#10 - 21-10-2010, 22:39 uur

kris29    Hoi,

   Bedankt voor de reactie ik ga eens een kijkje nemen op de site en laat je dan iets horen via
   het forum kunnen de anderen ook een beetje volgen.

   


      grtz Tania  :afro:
#11 - 23-10-2010, 10:32 uur

ned in MO

Er wordt hier we een beetje kort door de bocht gereageerd door de meesten
A. De wasserette is incl de real estate
B. het kost 1 uur per dag aan werk
C.De $30000 is netto inkomen (dus na kosten)

Dat is 15% return op investment. Het heeft de mogelijkheid om een business erbij te doen, uit te leasen, of je laat het zo en gaat er een echte baan bijzoeken

Het bedrijf dat Johan bijv heeft gekocht is $15000 inventaris, en 10000 in supplies en een portie goodwill(ik doe maar een gooi) op een geleasde locatie en moet de hele dag personeel er hebben staan om de boel draaiende te houden.
Deze eigenaar kan elke dag gaan vissen als ie daar zin in heeft.

Als je dit rond kan krijgen voor een E2 ( en dat weet ik niet,ik ben geen specialist daar in) dan ga je vervolgens op zoek naar een andere  baan die je gewoon leuk vindt.

Met $30000 in deze omgeving kan je heel comfortabel leven. Voor iemand die semi gepesioneerd is een perfecte manier om in de States te komen als dat zou kunnen lukken.

Trouwens als ik een solide bedrijf had dat 10-12k in de bank opleverde (120-140k per jaar) voor een investering van $375k zou je dus een ROI hebben van 35% na kosten????? Sorry maar dan ben je toch knettergek als je dat voor $375k verkoopt?
Ik zou gelijk de rotzooi hier verkopen, dat kopen, op het strand gaan liggen en 120k per jaar opstrijken

Lees ik dit goed of ben ik nou gek?
#12 - 24-10-2010, 05:26 uur
« Laatst bewerkt op: 24-10-2010, 05:39 uur door ned in MO »
Kopen in Amerika? Ga naar onze vernieuwde website!!
Geen lidmaatschapskosten meer maar nog wel die geweldige korting en service!!
www.weship-it.com en binnenkort! www.uship-it.com

Johan

Er wordt hier we een beetje kort door de bocht gereageerd door de meesten
A. De wasserette is incl de real estate
B. het kost 1 uur per dag aan werk
C.De $30000 is netto inkomen (dus na kosten)

Er wordt gereageerd op de informatie die zichtbaar is ;-) Zoals jij ook weet worden de meeste bedrijven hier juist zonder real estate aangeboden dus als jij dat er niet bij vermeld ga ik er vanuit dat het er niet bij zit. Met real estates liggen de verhoudingen natuurlijk ook ineens anders! Maar dan nog moet er een een investering ineens gedaan worden van 2 ton, waarmee je relatief weinig omzet. Het zal aan de beschikbare middelen van de koper liggen of dat dan zinvol. Iemand die een eigen zaak wil zoekt waarschijnlijk geen zaak waarbij hij/zij nog een bijbaantje kan gaan zoeken ter verveling. Als er na de koop van zo'n paradijs bedrijf nog genoeg geld overblijft om te investeren in andere zaken zou het wellicht gunstig kunnen zijn om op die manier de real estate te kopen en alvast wat money in de pocket te hebben!

Het bedrijf dat Johan bijv heeft gekocht is $15000 inventaris, en 10000 in supplies en een portie goodwill(ik doe maar een gooi) op een geleasde locatie en moet de hele dag personeel er hebben staan om de boel draaiende te houden.

Helaas, had ik mijn winkel maar voor zo'n laag bedrag & wat goodwill kunnen kopen ;-) Alhoewel je (gemiddeld genomen) wel gelijk hebt dat goodwill en dergelijke hoger kan uitvallen dan inventaris en supplies. De gemiddelde pack & ship winkel is sowieso erg klein(een pack & ship met de helft van mijn winkeloppervlakte wordt al als groot beschouwd) en draait ook een lagere omzet als mijn locatie.  Das ook wel logisch want ik zit op de plek waar een Publix zit die afgelopen jaar als drukst bezochte van de natie is bestempeld en met een heel andere winkel dan de gemiddelde pack & ship. En inderdaad zijn de personele consequenties heel anders, zoals je zelf al zegt, en kan ik niet zonder personeel. Daarnaast moet ik inderdaad leasen.

Dus je hebt in ieder geval een punt dat niet alle bedrijven hetzelfde zijn!

Over E2 visa heb ik geen verstand dus daar reageer ik maar niet op!
#13 - 24-10-2010, 14:16 uur
« Laatst bewerkt op: 24-10-2010, 14:19 uur door Johan »

PBBI

Citaat
Er wordt hier we een beetje kort door de bocht gereageerd door de meesten
A. De wasserette is incl de real estate
B. het kost 1 uur per dag aan werk
C.De $30000 is netto inkomen (dus na kosten)
Zoals Johan ook al schrijft, als je dit niet aangeeft dan moet je er eigenlijk van uitgaan dat de real estate er niet bij is, meeste bedrijven zitten in lease panden, vaak verkopen de eigenaren ook wel het bedrijf maar houden het pand in eigendom.  De berekening wordt anders met real estate, maar niet zoveel in dit geval. Op real estate moet ook een bepaalde ROI zitten, anders heeft het weinig zin om dit te kopen. Praat je over iets met real estate van tonnen, zelfs miljoenen (hotel, jachthaven etc.) dan krijg je andere berekeningen.
Ik kan er wel een berekening op los laten, maar dat heeft weinig zin. Houd er rekening mee dat bij een laundry behoorlijke kosten kunnen komen bij vervanging van de machines en dan is $30.000 niet veel om ook daar nog geld voor opzij te leggen. Om aan te geven waarom ik zo reageer, een snelle uitdraai van coin laundries in Fl, tussen $175.000 en $225.000. Johan kent ook dit soort cijfers, vandaar waarschijlijk ook zijn reactie.

 Location Category Detail Price Down Adjusted Net Sales
Seminole, Florida USA Coin Laundry 175,000 105,000 66,370 118,314
 Palm Beach, Florida USA Coin Laundry 179,000 120,000 82,868 167,700
 Pinellas, Florida USA Coin Laundry 185,000 110,000 64,070 131,800
Palm Beach, Florida USA Coin Laundry 189,000 120,000 63,751 168,000
Marion, Florida USA Coin Laundry 210,000 210,000 70,559 136,031
Broward, Florida USA Coin Laundry 225,000 225,000 42,439 206,307

Citaat
Als je dit rond kan krijgen voor een E2 ( en dat weet ik niet,ik ben geen specialist daar in) dan ga je vervolgens op zoek naar een andere  baan die je gewoon leuk vindt
Met een E2 mag je zelfs niet ergens anders gaan werken, alleen in je eigen toko. Nog afgezien van het feit zoals Johan al aangeeft of je wel ergens in loondienst wilt gaan werken als je zelf een bedrijf hebt.

De discussie is overigens voor algemeen nut omdat de topic starter vroeg om een kinderdagverblijf  ;)#14 - 24-10-2010, 16:27 uur

ned in MO

Ik weet dat er een hoop pack and ship achtige zaken maar net rondkomen. Mailbox Intl is oorspronkelijk ook vanuit een dergelijke winkel gekomen. Echter ik heb mij al snel daarvan afgesplitst en ben zelf verder gegaan., Resultaat is dat na twee jaar ik een gezonde winst laat zien en de pack and ship place nog steeds geen winst draait.

Ik zal in de toekomst misschien zelf nog een pack and ship er bij nemen, maar met een hele andere philosophy. Eentje waar ik behalve administratie in principe geen omkijken naar heb. Ik zal er in principe ook zelf niet in aanwezig zijn.

Wat betreft jouw zaak Johan, Er staat dan ook dat ik maar een gooi doe. Ik kon er vorig jaar een kopen voor $25,000.
Ik heb het niet gedaan.

Ik denk dat PBBI en ook jij Johan waarschijnlijk niet weten dat ik ook nog een real estate broker ben en veel ervaring heb in Real estate investments. Ik heb het 5 jaar geleden ook met de man gekocht
Ik verkoop trouwens alleen maar bedrijven waar de real estate bij zit.
Daarbij weet ik precies hoe een kosten/baten plaatje eruit ziet. Heb je een laundrymat(wasserette te koop) dan heb je een budget elk jaar for maintenance. Deze bazeer je op de gemaakte kosten van de afgelopen jaren en de conditie van je machines.
Als ik zeg ong $30000 netto inkomen op een $200000 investment dan staat er ook $30000 op de bank
15% resultaat op je vermogen vind ik zoals eerder gezegd een uitstekend resutaat.

Citaat
Met een E2 mag je zelfs niet ergens anders gaan werken, alleen in je eigen toko. Nog afgezien van het feit zoals Johan al aangeeft of je wel ergens in loondienst wilt gaan werken als je zelf een bedrijf hebt.

Hoe zit dat dan bijv met het bedrijf van Hans in TX? Hij heeft een E2 gekregen op basis van een camping. Echter het inkomen wordt gegenereerd met de verkoop en verzending van auto's. Ok hij werkt nog steeds voor zichzelf maar een camping is toch wel wat anders dan wat er werkelijk gedaan wordt?
#15 - 24-10-2010, 18:02 uur
Kopen in Amerika? Ga naar onze vernieuwde website!!
Geen lidmaatschapskosten meer maar nog wel die geweldige korting en service!!
www.weship-it.com en binnenkort! www.uship-it.com

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15