Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Optional Practical training en H1b

Discussie gestart

midass

Hallo ik had even twee vraagjes.
"optional practical training" moet dat te maken hebben met school( een school aangeboden werk) om mag het ook van een buiten de school werkgever werk aangeboden zijn dat je wilt doen( als  het maar met je studie te maken hebt) of moet het echt deel zijn van je studie stage zegt maar?
dus wat is optical practical training precies en wat zijn de regels.

weet iemand of je na het afstuderen in amerika ook vanuit amerika een h1b kunt regelen of moet je weer het land uit en de visum uit je eigen land( nederland) regelen vanuit het consulaat?

en bedankt
#1 - 30-05-2006, 06:33 uur

Loek

Jijzelf kunt geen H1B regelen.  Dat is iets dat een werkgever die jou sponsert moet doen.  Jij kunt slechts aan de zijlijn toekijken en hopen dat alles goed gaat.  Er worden jaarlijks maar een beperkt aantal H1B visa uitgegeven en meestal zijn ze binnen een maand allemaal al weggegeven.  Als ze op zijn moet de werkgever wachten tot het volgende jaar en dus ook bereid zijn om een jaar op jou te wachten, hetgeen maar zelden het geval is.  Je moet dus een werkgever hebben die echt gemotiveerd is om voor jou al deze hindernissen te nemen.
#2 - 30-05-2006, 16:57 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15