Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Katten mee? Medische keuring voor mij?

Discussie gestart

Chiefram

Wat is de beste manier om mensen onzeker te maken?

Door allemaal totaal verschillende informatie aan te bieden, zodat ze steeds minder weten naar mate ze steeds meer erover lezen!  >:(

Kom ik zojuist op de site: http://www.dap-oost-betuwe.nl/rabiesvaccinatie.htm en wat schets mijn verbazing? Of dit klopt van geen meter, of wat KLM mij gisteren heeft verteld is onjuist...  ??? :-\ :-[ :'( >:( :( :o
#16 - 29-09-2004, 21:09 uur

Ebelix

Ik denk dat wat de klm je verteld hebt wel klopt. De KLM heeft een naam hoog te houden met het vervoer van dieren. Dat levert ze elk jaar veel geld op.
#17 - 29-09-2004, 21:15 uur
NBA Guru 2009    WK voetbal Guru 2006    NFL Guru 2012

Chiefram

Ik denk het ook wel. Liever een vaccinatie te veel dan te weinig zeg ik dan maar...  :)
#18 - 29-09-2004, 21:17 uur

zajtseva

Heeft er iemand ervaring met het meenemen van een kat in de cabine? Ik vlieg binnenkort met KLM naar Chicago, en geef er de voorkeur aan mijn kat niet 9 uur lang zonder toezicht/controle in het bagageruim te laten reizen. Weet iemand hoe streng KLM is wat betreft de eisen die worden gesteld aan de afmetingen en het gewicht van de kennel (in mijn geval een soft sided kennel)?

#19 - 08-01-2005, 14:29 uur

Chiefram

Wij hebben vorige maand onze kat meegenomen naar Chicago en vlogen ook met KLM.

De kat mag mee als handbagage, maar dat hebben wij juist bewust niet gedaan. De kat zou alleem maar flink in de stress raken met als die mensen om zich heen. Wij hebben er bewust voor gekozen om hem in het ruim te vervoeren, dat is een speciaal ruim voor dieren, het is verwarmd en bekleed en er brand een lichtjes. Grote kans dat je kat daar alleen is, maar dan heeft hij wel rust. Maar dat is persoonlijk hoor, als je hem liever bij je hebt, dan moet je dat gewoon doen. Het mag namelijk.

Wat de kennel betreft, je moet er een hebben die aan de eisen van het luchtvervoer voldoet voor katten. Ga naar de dierenspeciaalzaak en koop voor ca. 75 euro een reiskennel die aan deze eisen voldoet. Laat je geen kennel voor meer dan 200 euro aansmeren, want die zijn er ook maar dat is onzin. Voor 75 a 80 euro bestaan ze ook.

Ik heb ergens op dit forum ook iets geschreven over de eisen die aan de kennel en het meenemen van de kat worden gesteld.

Volgens mij staat er ook iets in dit verhaal over de kennel:
http://www.verenigdestaten.info/frame.php?content=AlgemeneInfo/dv2004

Als je je tickets boekt bij KLM of het reisburo, dan moet je gelijk opgeven dat je een kat meeneemt. Ze willen het gewicht van de kat en de kennel weten, evenals de afmetingen van de kennel. De standaard kennel die wij al hadden (om naar de dierenarts te gaan indien nodig) werd al direkt afgewezen. Dus ze zijn (gelukkig) wel streng, maar dat komt het diertje wel ten goede.  ;)

Lees anders ook dit eens en bel even met KLM. Het zijn hele vriendelijke mensen aan de telefoon hoor:
http://www.klm.com/nl_nl//flying/pets/index.jsp?ComponentID=614&SourcePageID=1267#1

Ga je ook in of in de buurt van Chicago wonen soms?
 :-*
#20 - 08-01-2005, 16:40 uur

Elfquest

Weet iemand of je als je vanuit Amerika terugvliegt met een kat ook een dierenpaspoort nodig hebt? Of is een rabiesvaccinatie, een gezondheidscertificaat en chip genoeg?
#21 - 03-03-2007, 18:49 uur

hollandranch

Weet iemand of je als je vanuit Amerika terugvliegt met een kat ook een dierenpaspoort nodig hebt? Of is een rabiesvaccinatie, een gezondheidscertificaat en chip genoeg?


Lijkt me een vraag voor de maatschappij waar je mee vliegt, maar een dierenpaspoort is toch gewoon dat boekje waar de inentingen en gezondheidsverklaring instaan? Het woord paspoort is overdreven want staat geen pasfoto in en verloopt ook niet  2006-04
#22 - 04-03-2007, 16:59 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15