Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Visum eigen bedrijf

Discussie gestart

gator

Beste forumgenoten,

Binnenkort hoop ik de procedure te starten om een visum te bemachtigen om in Miami, FL te gaan werken. Dit bedrijf, waarin ik aandelen heb gekregen bij de opstart  dacht dat het wellicht het beste is om dit op een stagevisum te doen, zodat ik 18 maanden onder de panne ben.
Ook hadden ze het erover om mijn aanvraag in minnesota te doen, dit zou dan in totaal 2000$ extra kosten maar zou binnen een dag geregeld zijn door wachttijden e.d. :)
Een jaar geleden heb ik ook al een semester in Florida gestudeerd. Zijn er lotgenoten die hier iets vanaf weten en mij kunnen adviseren voor welk visum ik het beste kan gaan en die een vergelijkbaar situatie hebben meegemaakt? En heeft iemand een inschatting van hoe lang de procedure duurt ongeveer?. Het leek mij beter dit eerst p het forum te posten voordat ik de ambassade ga bellen a 15 euro per gesprek:)

groetjes,

gator
#1 - 08-12-2006, 15:48 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15