Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

tip voor winnen loterij?

Discussie gestart

ned in MO

Ik heb in 1995 de loyerij gewonnen en dat ging als volgt.
1. gewoon alles zelf doen, niks moeilijks aan

Nu komt het

Ik liep het jaar ervoor stage in amerika en was aan het eind verloofd.
Mijn visa verliep en ik moest naar huis want de huwelijks datum was nog een jaar weg
In nederland heb ik toen een fiance visum aanvraag gedaan en bij de info die ik toen kreeg zat info over de loterij
Ik heb toen meegedaan met de loterij in de hoop eerder terug te kunnen komen
Misschien dacht de overheid toen van die gaat toch al, laten we hem er maar bij doen, dat scheelt er weer een. Kweet niet of het waar is maar de fiance maakte het 5 maanden later uit maar een paar maanden later kreeg ik toch bericht dat ik bij de eerste 110000 zat van de 5.5 miljoen aanmeldingen wereldwijd.

Ik vraag me wel eens af hoe willekeurig zo'n loterij is... misschien heb ik het geheel fout, maar het is het proberen waard
#1 - 10-12-2006, 20:41 uur
Kopen in Amerika? Ga naar onze vernieuwde website!!
Geen lidmaatschapskosten meer maar nog wel die geweldige korting en service!!
www.weship-it.com en binnenkort! www.uship-it.com

Bakvet

Nieuw!
De loterij is ingesteld rond deze gedachtegang: Amerika is 'gemaakt' door mensen van uiteenlopende pluimage uit allerlei verschillende landen. Ze kozen voor een nieuw bestaan in een onbekende wereld. Dat is tweehonderd jaar zo doorgegaan. Eind vorige eeuw bleek dit te zijn veranderd. Verblijfsvergunningen gingen toen vooral naar mensen uit een beperkt groepje landen. Of anders waren de mensen hoger opgeleid of hadden al familie in Amerika wonen. Met de loterij wilde men de diversiteit in de aanwas van nieuwe Amerikanen versterken.

Daarom zou ik eerder verwachten dat het een echte loterij is waarin iedereen evenveel kans heeft. Anders kunnen ze hem net zo goed afschaffen.
#2 - 16-12-2006, 22:47 uur
« Laatst bewerkt op: 17-12-2006, 09:02 uur door Bakvet »

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15