Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

verhuizen naar oregon Bend.

Discussie gestart

forminghades

hey mensjes allemaal, ben hier op het forum terecht gekomen waar ik hopelijk al mijn vragen die ik heb over de usa, beantwoordt ga krijgen.
zo ik en mijn gezin hebben een droom om te immigreren naar usa ,(oregon) Bend.

wie kan ons helpen met een wat te doen lijst enz...
heb helemaal geen kennis van deze stappen ,zou daarom graag hulp vragen aan jullie.

mijn dank is groot.

greetz
forminghades & co...
#1 - 24-05-2010, 12:08 uur

Old Faithful

Allereerst hartelijk  welkom op het forum.

Je kunt veel informatie vinden in het Immigratie gedeelte van het forum. Immigreren in de U.S.A. is echter niet zo gemakkelijk.

Een manier is een huwelijk met een Amerikaan(se), maar dat lijkt me voor jou niet van toepassing.

Een andere manier is via werk. Ik ga er even vanuit dat je niet over exceptionele vaardigheden beschikt, waardoor een Amerikaans bedrijf jou bij uitzondering aan zou mogen nemen. Je zou door een europees bedrijf uitgezonden kunnen worden of je zou in de U.S.A. een eigen bedrijf kunnen beginnen. Daar zijn echter verschilllende voorwaarden aan verbonden zoals een fikse investering en de verplichting om aan een aantal Amerikanen werkgelegenheid te verschaffen.

De gemakkelijkste manier lijkt nog de DV lottery, zie  http://forum.verenigdestaten.info/index.php/topic,2596.0.html. Er zijn voorbeelden van mensen die de eerste keer wonnen, maar er zijn er ook die al meer dan 10 jaar meedoen. Met recht een lotje uit de loterij.

#2 - 24-05-2010, 13:17 uur
Groet,

Old Faithful

hdeweert

Hallo
Veel mensen hebben de droom om naar Amerika te emigreren helaas is dat maar voor een kleine groep weggelegd.
Als je het forum doorleest zie je dat het niet eenvoudig is om zo maar even naar Amerika te  Emigreren .
Trouwen met een Amerikaan is voor jou geen optie dus blijven de twee belangrijkste opties het winnen van de lotery of het investeren van een grote hoeveelheid geld voor jou over.
Lees het Forum eens goed door kijk eens op de website van de Ambassade en lees het avontuur van de beheerder van dit Forum eens door
http://verenigdestaten.info/alginfo/Greencard/DV2009-Winnaar.html

Succes
Harm
#3 - 24-05-2010, 13:42 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15