Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Verhuizing naar de VS

Discussie gestart

Ingetje

He Dusza,

Ik bedoelde dat de prijs zonder papieren is...er staan wel prijzen extra bij per document, maar ik weet dus niet hoeveel erbij komt omdat ik neit weet hoeveel documenten erbij moeten.

Opmaken export doc. Rotterdam: eur   35,00 p/doc.
THC Rotterdam: eur  116,00 p/ctnr

dit zit er dus nog niet bijgerekend.

Inderdaad uit Belgie, ik zal eens kijken bij Gosselin, komt me wel bekend voor inderdaad, bedankt!
#76 - 26-05-2006, 15:45 uur

Dusza

er staan wel prijzen extra bij per document, maar ik weet dus niet hoeveel erbij komt omdat ik niet weet hoeveel documenten erbij moeten.

Misschien moet je het hen gewoon maar eens vragen, zij zullen het wel weten, zeker?   ;D
 Persoonlijk heb ik voor zulke dingen, waar ik niet vertrouwd mee ben, liefst een prijs 'alles inbegrepen', zodat je vooraf heel goed weet waar je aan toe bent, en dus niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
#77 - 26-05-2006, 15:54 uur

Ingetje

Hoi,

Wij hebben ondertussen de man van Gosselin over de vloer gehad, we wachten nu op een "all in" prijs....

Wij wilden trouwens de container al laten overschepen voor ons visum is goedgekeurd, omdat we nog wel wat voorbereidingen moeten doen voor we open kunnen.
Nu blijkt, volgens Gosselin, dat je voor het verschepen van zo een container een verblijfsvergunning in de VS moet hebben??
Dus met andere woorden moeten we eerst wachten op onze visum en dan kunnen we pas een container regelen en moeten we nog eens 3 weken wachten op onze container ter plaatse.... Heeft iemand hier ervaring mee?
#78 - 08-06-2006, 12:52 uur

Dusza

Inge, ik heb dat inderdaad nog al horen zeggen...
Misschien dat het helpt als je ginder iemand kent wiens adres je mag 'lenen'? Dus dat ZIJ eigenlijk diegenen zijn die de container opsturen, voor zichzelf? Maar ik vrees dat je dan weer andere problemen hebt (mogelijk qua invoerrechten e.a. verplichtingen inzake BTW of zo?).
#79 - 08-06-2006, 13:15 uur

PBBI

Citaat
Wij wilden trouwens de container al laten overschepen voor ons visum is goedgekeurd, omdat we nog wel wat voorbereidingen moeten doen voor we open kunnen.
Even kijken, de plannen zijn dus om de boel te verschepen, alles in orde te maken en je bedrijf in te richten, huis inrichten etc. en daarna je visum te krijgen. Ik weet niet of dit een verstandige volgorde is.
Wat als je visum geweigerd wordt? Of is het zeker dat jullie het krijgen? ::)
Ik ken meer mensen die een bedrijf hebben in de VS maar geen visum, pech :'(
#80 - 08-06-2006, 15:37 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15