Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

vraagjes

Discussie gestart

ankeuh

hoi allemaal,

ik ben anke en ben 18 jaar. Ik heb enkele vraagjes het kan zijn dat men vraagjes al ergens in een topic staan als dat zo is sorry daarvoor dan had ik het niet gezien. Ik droom al van dat ik kind was voor in amerika te gaan wonen en ik wil dat ooit waar maken.
Ik werk en woon samen, maar zou graag wille sparen voor dat waar te kunnen maken. Vanaf ik 21 ben zou ik graag mee wille doen met die greencard lottery. mijn vraag is nu hoeveel ik zou moete sparen voor dat waar te kunnen maken en als ik 1 maal genoeg centjes heb wat ik dan eigelijk nog allemaal moet doen ( zoals een adres en werk enz...) Ik ken niemand in amerika en ik ben verkoopster dus via men werk zou dat ook niet kunnen.

anke
#1 - 03-02-2011, 21:07 uur

hdeweert

Hallo Amke
Lees de  info op deze  sites eens door
http://www.verenigdestaten.info/alginfo/visa.html
En de site van de Amerikaanse ambasade
http://amsterdam.usconsulate.gov/

Harm
#2 - 03-02-2011, 22:44 uur

Old Faithful

Hartelijk  welkom op het forum.

Gebruik de zoekfunctie van dit forum eens met de term "lottery" en je krijgt een aantal topics over dit onderwerp.
#3 - 04-02-2011, 01:20 uur
Groet,

Old Faithful

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15