Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

We hebben hem.

Discussie gestart

Sbull

Zoals je weet moet je nu echt voor de:
spullen zorgen die ik als goed ceremoniemeester nodig heb.

Gefeliciteerd !!!!! [/color]
#46 - 06-10-2004, 21:29 uur
« Laatst bewerkt op: 06-10-2004, 21:32 uur door Sbull »

Margo Wening

 
Het interview is perfect verlopen en we zijn nu de gelukkigste mensen ter wereld  :) :) :)

Fantastisch Heivalido, gefeliciteerd !  ;D ;D ;D ;D
#47 - 06-10-2004, 22:09 uur

Ebelix

we wonen nog niet in de USA of we worden al gevolgd  ;D ;D ;D Jullie komen gewoon A.S.A.P.  
Het interview is perfect verlopen en we zijn nu de gelukkigste mensen ter wereld  :) :) :)

Gefeliciteerd Heivalido en familie. Alvast veel succes toegewenst in Spring Hill, Florida
#48 - 06-10-2004, 22:34 uur
NBA Guru 2009    WK voetbal Guru 2006    NFL Guru 2012

Chiefram

G e f e l i c i t e e r d !  ;D :D ;)
#49 - 06-10-2004, 22:49 uur

heivalido

iedereen bedankt  :'( ik moet er een traantje van wegpinken. Van blijschap uiteraard  ;D ;D ;D
#50 - 07-10-2004, 00:53 uur

enny

CONGRATULATIONS :)
#51 - 07-10-2004, 03:49 uur

heivalido

Bedankt Enny.
en roonlimburg heeft gelijk, als je dit forum moet geloven hebben we te maken met een ware leegloop hahahaahha.
#52 - 08-10-2004, 01:00 uur

Chiefram

Vind je het gek!

Ik spreek de laatste weken alleen maar mensen die ook uit Nederland weg willen. Helaas is het grootste probleem bij de meeste mensen die ik spreek dat ze zo zijn 'gebonden' aan van alles en nog wat.

Tja, dat zijn wij ook, maar juist als je zo gebonden bent, heb je de kans om je juist los te maken van alles. Dat doen wij ook! Ik heb ook een vaste baan, een eigen huis, auto's, aandelenpakket (is wel geslonken de laatste jaren: met dank aan Bin Laden  >:(), familie, kind, vrienden, kenissen, pensioenopbouw en ga zo nog maar even door...  :)

Ongemerkt zit je inderdaad vastgeroest in Nederland, maar je bent zelf de enige die zich kan losweken, hahahaha...

Dus Nederlanders die ook weg willen: Gewoon doen! Anders zit je er over 50 jaar nog!

#53 - 08-10-2004, 11:42 uur

Chiefram

Oh ja, nog een ding als aanvulling: De meeste mensen beginnen altijd te mekkeren over de 'kinderen'...

Wat een onzin! De een zegt dat de kinderen te jong zijn om te gaan, de andere zeggen dat de kinderen in de pubertijd zitten en weer anderen zeggen dat de kinderen alweer te oud zijn om mee te gaan. Wat een slappe smoezen zeg, alles op de kinderen af te schuiven...  ::) Ze zijn zelf (als volwassenen) te bang.

Hoe jonger de kinderen, hoe beter! Kinderen in de pubertijd passen zich ook razendsnel aan en hebben de taal vaak al veel eerder te pakken dan de ouders. En zijn de kinderen ouder, dan kunnen ze kiezen: mee of in Nederland blijven. Zijn ze te onvolwassen om hier alleen achter gelaten te worden, dan gaan ze maar gewoon mee. Vriendjes of niet, jammer dan! De ouders bepalen nog altijd hoe en wat, toch... of gaan kinderen het nu voor het zeggen hebben?

#54 - 08-10-2004, 11:47 uur

PBBI

Op de eerste plaats gefeliciteert.
Ik herken veel van wat je schrijft. Zelf werk ik al bijna 10 jaar met mensen die bijv. via de aankoop van een bedrijf een visum aan willen vragen. De afgelopen jaren heb ik ook veel aanvragen gekregen van mensen die op die manier wilden emigreren maar op het eind het af lieten weten omdat ze eigenlijk toch de durf om te gaan en alles achter te laten niet hadden. Er zijn heel veel Nederlanders die wel zeggen dat ze zouden willen gaan (staat natuurlijk wel stoer) maar op het moment dat ze de kans krijgen afhaken en met allerlei redenen komen waarom ze niet zouden kunnen gaan of waarom ze beter hier zouden kunnen blijven.
Als oplossing om alle verspilde uren te voorkomen vraag ik sinds kort € 1500 als upfront fee en dat bedrag krijgen ze terug als ze een bedrijf hebben gekocht. Dit is heel onNederlands maar het dwingt ze om eerst eens eerlijk te zijn tegen zichzelf.  Als je niet durft te gaan, dat is toch geen enkel probleem. Ik heb genoeg familie en vrienden die nooit uit Nederland  weg zouden gaan. Maar die verhalen van ik zou wel willen maar ................, daar moeten ze maar mee ophouden.
Succes in de US en mocht je ooit van plan zijn een bedrijfje te kopen in Florida, we kunnen je altijd van dienst zijn. (zonder upfront fee, je zit daar dan toch al  ;)
Hans
#55 - 08-10-2004, 13:11 uur

Chiefram

Hey Hans,

Dat je een vooraf een soort onderpand vraagt die in een later stadium van de prijs wordt afgetrokken als er een overeenkomst plaats vindt, dan ben je echt niet de enige.

Toen wij een optie op een woning wilde hebben 5 jaar gelden, vroeg de makelaar ook om 1500 guldens. Dit om te voorkomen dat iedereen een optie nam en op het laatst af gingen zeggen, zodat de echt serieuze kandidaten ernaast zouden vallen. Daar hebben wij geen enkele moeite mee en de makelaar weet dan direkt dat wij serieus belangstelling hebben.

Je ziet dit soort dingen wel meer en ik vind zoiets terecht.

Maar je hebt alleen maar bedrijven te koop in Florida???

#56 - 08-10-2004, 15:46 uur

heivalido

He Hans,


Ik ben op dit moment nog niet met de gedachten bezig om in Florida ooit een bedrijfje te kopen. Ik hoop eerder gewoon een goede baan te vinden. Je weet natuurlijk nooit wat de hoe dan ook altijd zonnige toekomst in Florida ons zal brengen maar tot nu toe ligt onze prioriteit bij het settelen, een huisje, een goede baan (hoeft niet eens een leuke te zijn) en degelijk eigen vervoer. Maar ik zal je aanbod in mijn achterhoofd houden.
#57 - 08-10-2004, 16:36 uur

roonlimburg

He Hans,


Ik ben op dit moment nog niet met de gedachten bezig om in Florida ooit een bedrijfje te kopen. Ik hoop eerder gewoon een goede baan te vinden. Je weet natuurlijk nooit wat de hoe dan ook altijd zonnige toekomst in Florida ons zal brengen maar tot nu toe ligt onze prioriteit bij het settelen, een huisje, een goede baan (hoeft niet eens een leuke te zijn) en degelijk eigen vervoer. Maar ik zal je aanbod in mijn achterhoofd houden.

Zelfs zonder baan, huis en auto zal het zonnig zijn in Florida toch?
#58 - 08-10-2004, 18:35 uur

PBBI

Zonder baan zal het zonnige snel verdwijnen, de zon zal wel blijven maar het zonnige niet. Of je moet voldoende geld hebben. Vergeet niet dat sommige dingen duurder zijn dan hier, bijv. de ziektekosten verzekering. Goede raad, sluit die hier af. Om een beetje te kunnen leven heb je een inkomen nodig van minimaal $ 30,000 en daar kun je geen aparte dingen mee doen.

Betreffende bedrijven, we hebben ons kantoor in Florida maar we kunnen via collega bedrijfsmakelaars in andere Staten bedrijven aanbieden door de gehele US.  Neem maar eens rechtstreeks contact met me op, wie weet kunnen we je helpen of advies geven.
#59 - 08-10-2004, 22:54 uur

heivalido

we zijn gelukkig goed op de hoogte van wat ons te wachten staat en gaan er alles aan doen om het "zonnig" te houden. Ik hoop stiekum nog steeds een beetje op UPS als ik daar eenmaal ben, en als dat niets wordt dan neem ik iedere eerlijk betaalde baan aan die ik vinden kan.  Mijn vrouw denkt precies zo, eerst een baan vinden en dan serieus gaan zoeken naar een baan hahahahah
#60 - 09-10-2004, 00:37 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15