Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Werken als leraar engles in Amerika, mogenlijk?

Discussie gestart

Mandyy-N

Ik zit in de 2de jaar van mijn studie Leraar Engels. Dit volg ik aan hogeschool van amsterdam en aan een universiteit in Engeland.

Nou vroeg ik me af of ik met mijn diploma een baan kan vinden  en of er ubberhaupt vraag naar is ?

Groetjess
#1 - 29-08-2010, 10:21 uur

hdeweert

Hallo Mandy
In Amerika is de voertaal Engels dus is er geen gebrek aan mensen die Engels spreken.
Je kansen zijn dus erg klein om daar dus aan de slag te gaan komen. Maar niets is onmogelijk dus
Succes
Harm
#2 - 29-08-2010, 10:47 uur

bgroeneveld

Plus je moet twee jaar naar school terug om Engels te mogen geven, zelfs als je Engels wilt geven aan buitenlanders. Weet ik uit ervaring, ik heb een 1e graads bevoegdheid in Nederland (lang geleden, ben drs.) En ik zou ook door de molen hebben moeten gaan.
#3 - 29-08-2010, 16:50 uur

Johan

Leraar is geen exceptionele en bijzondere baan te noemen in de zin van kans op een visum krijgen daarvoor, dus ik geef je weinig kans. Bovendien slaat Harm te spijker op de kop! Je wilt les gaan geven in de voertaal wat het ook al niet makkelijker zal maken.

Daarnaast is het vak leraar hier ook wel even wat anders dan in Nederland. (staat los van je vraag maar wel interessant) Hier gingen vrijwel alle leraren in de grote vakantie een bijbaan zoeken omdat ze anders 11 weken zonder salaris zitten. Kortom ze worden niet doorbetaald tijdens vakanties. Daar tegenover zijn de bennefits wel weer erg goed schijnbaar. (of dat landelijk is weet ik niet maar wo werkt het in Florida)
#4 - 30-08-2010, 04:25 uur

ned in MO

Inprincipe ben je als leraar wel het hele jaar door betaald maar krijgt het uitgesmeerd over 9 maanden. En als je dan je budget daarop afstemd moet je in de zomer wel wat bijbeunen ;D
#5 - 30-08-2010, 20:01 uur
Kopen in Amerika? Ga naar onze vernieuwde website!!
Geen lidmaatschapskosten meer maar nog wel die geweldige korting en service!!
www.weship-it.com en binnenkort! www.uship-it.com

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15