Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Trouwen of andere opties?

Discussie gestart

Ahoi

hoi,

Ik heb al op vele forums etc gezocht maar ik lan niet concreet inden waar ik naar op zoek ben!
Ik ben nu met mijn vriend in nederland en we willen graag samen blijven! Ideaal zou zijn dat we drie a vier maanden kunnen werken en dan terug naar amerika kunnen en daar te gaan werken en reizen! Nou is het niet mogenlijk oor hem om hier te werken omdat hij geen visa heeft en over ietsminder dan eeb maand het land uit moet, en uiteraard kan ik niet in amerika werken...
Daarom is mijn vraag, omdat we wel willen trouwen, hoe lang duurt het om in nederland te trouwen? En in de us? En hoelang durt het in beide gevallen tot je dan kunt gaa werken?
Mvg,
#1 - 15-07-2015, 16:34 uur

Pieter79

Als ik me goed herinner moet je starten met het invullen van je I-130 (K-1 visa procedure), en met een beetje geluk heb je je non-immigratie visum binnen een jaar. Als je dan naar de States gaat en trouwt, moet je je visum via een ander formulier laten omzetten naar een immigratie visum. In de tussentijd kun je een ID krijgen om te mogen werken, aangezien e.e.a. een redelijke tijd duurt. Als je minimaal 3 jaar met dezelfde persoon getrouwd blijft kun je je tijdelijke permanente visum laten omzetten naar een volledige onbeperkte 'groene' kaart.

De websites uscis.gov en visajourney.com zouden voldoende moeten zijn om alles zelf in te vullen, zonder advocaat. Let op; je moet een Amerikaans staatsburger bereidt vinden om voor jouw te tekenen, met betrekking tot dat hij of zij verantwoordelijk is (financieel) voor de eerste levensbehoeften mocht het nodig zijn. Het is eigenlijk een waiver voor de overheid dat ze jou de eerste 10 jaar niet financieel zullen helpen.

Succes,
Pieter
#2 - 15-07-2015, 19:09 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***9 Patents Granted*** (Update Oct-2023)

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15